29/7 Viva Las Vegas

Door Ethel Nieuwenhuijse - A long time ago

Gister gegeten op de Strip, Bij Gilly’s naast het Treasure Island Casino. Daarna langs de Strip geslenterd tot the Venitian en daar nieuwsgierig naar binnen gegaan, wat een pracht en praal deze plastic variatie op Venetie! Gondels varen door het hotel, het plafond in de winkelstraatjes (in het hotel) is een hele mooie blauwe lucht, we dachten in eerste instantie dat we gewoon weer buiten liepen. Guus en Kevin gingen hun geluk beproeven, Daphne en ik gingen (window)shoppen. Na twee uurtjes verder gelopen over de strip langs Cesar’s Palace richting The Belagio om daar de fonteinen te keer zien gaan.  Daarna doodmoe de bus weer terug gepakt naar onze camping.

Vanmorgen is het weer lekker warm. We gaan met de camper naar de Hoover Dam die is niet al te ver van Las Vegas. Daar aangekomen moet de RV aan een inspectie onderworpen worden. Iedereen moet op zijn/haar plekje blijven zitten en vooral niet opstaan ofzo. Daarna wordt Guus gesommeerd om op te staan en de deur open te doen voor inspectie van de binnenkant van de RV, Nee we hebben geen slechte bedoelingen, bommen of granaten aan boord. Daarna mogen we doorrijden, maar we mogen onder geen beding OVER de dam rijden. Wij rijden dus rustig door en zien dat de RV parkeerplaatsen aan de overkant van de dam zijn ….. zucht! Toch maar over de dam gereden, keurig geparkeerd (er staan hier nog meer RV’s en ze rijden ook gewoon over de dam)lekker over de dam gekuierd mooie plaatjes geschoten en weer snel de RV in, het is namelijk erg warm geworden, tijd voor verkoeling in Lake Meade. We rijden nogmaals terug  over de dam, komen daar ook politie tegen, kijken niet op of om!

 

Lekker richting het water! Omdat Lake Meade een National Park is, maar weer eens met onze jaarkaart gezwaaid! Dat ding hebben we er al driedubbelendwars uit!

Campertje zo dicht bij mogelijk aan het meer gezet, zwemgoed aan, stoeltjes en handoeken mee en op naar de verkoeling van het meer …….. verkoeling?!?!!? NEE dit water is zo warm als een echt lekker warm bad op een gure winterdag! Hier koel je niet van af! Dan maar stoeljes in het water, af en toe wat water over je heen gooien en dan maar genieten van de warme woestijn wind die ons wel wat afkoelt. Na al dat zonnen even lekker douchen in de RV en dan weer terug naar Las Vegas voor een soepje en een hotdog in de camper en dan Circus Circus in om daar even lekker door elkaar gehusseld te worden in alle achtbanen.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan