3/8 nog steeds San Francisco

Door Ethel Nieuwenhuijse - A long time ago

Zondagochtend, treurig weer, zware mist! Weer met het bussie naar San Francisco. In het winkeltje krijgen we een keurig a4-tje met hoe we met de bus van a naar b komen. Wij willen natuurlijk naar DE brug. De beschrijving is perfect en we zijn zo bij de Golden Gate brug. Zo dit hadden we echt niet met onze RV willen doen wat een gekkenhuis.  Eerst maar het tourist-information-center in. Weinig info maar wel veel souvenirs dus Guus is nu een pet rijker!

Wij besluiten een stuk over de Golden Gate brug te lopen, tot de eerste pijler en terug, het is zo druk met fietsers dat er een heuse fietsfile is! Maar de fietsers zitten aan de andere kant van de brug dus daar hebben we geen last van. Wel van de hardlopers die hun zondagochtend rondje rennen, al schreeuwend naar ons sukkels die maar in hun weglopen!

Het is zo mistig dat je de bovenkant van de brug met moeite kan zien! Maar we zijn er geweest, weer een van de bucket-list.

Hup de bus weer opgezocht, we willen nog naar het strand, niet om te zonnen vandaag maar omdat we gewoon nieuwsgierig zijn hoe dat er hier uit ziet. Het strand is breed, heel breed! En ondanks het slechte weer zitten er mensen op het strand. De boulevard is eigenlijk niet meer als een parkeerplaats maar dan kilometers lang! En … geen winkeltjes of restaurantjes te bekennen op een na dan! Stel je voor een (1) restaurant langs kilometers boulevard ……..

Na een gezonde hap (burgers) weer terug naar de bus en terug naar het centrum, er moeten nog sneakers aangeschaft worden en dat is gelukt! Alle 4 een paar nieuwe gympen. Daphne en ik All Stars, die nog niet in Nederland te koop zijn en Guus en Kevin Vans die je hier ook nog niet ziet!

We eten nog wat in een authentieke Diner en dan maar weer op naar ons pick-up-point en dan naar de camping. Morgen verder langs de kust naar het zuiden.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan