Dag 2 Hooverdam en de Vegas strip.

Door Jack & Marion - A long time ago

Vanmorgen op tijd  opgestaan, 8:00 US tijd, dit om zsm te wennen aan het Amerikaans ritme. Slapen ging ondanks dat we heel erg moe waren moeilijk, maar we zijn toch lekker uitgerust. Ontbijten deden we bij Mc Donalds...
We zijn naar de Hooverdam gereden, wat een imposant bouwwerk, ook de rit onderweg gaf al een goed indruk over deze omgeving. Woestijn, woestijn en woestijn. Op de terugweg de eerste Wallmart bezocht, de zaken die we nodig hebben ingekocht en de kinderen waren zeer onder de indruk van deze supermarkt.

Op de terugweg over de strip teruggereden en besloten dat we naar de Pawnshop van TV zouden gaan. Hier hebben we een oude fietslamp verkocht, lekker onderhandeld, en het verkoopbewijs is een leuke souvenir.

Volgende stop de KISS midgetgolf baan, erg leuk en goede muziek. Verder lekker koel want buiten is het inmiddels 112 graden, dat is 45 graden Celsius. Braus heeft het minigolf nipt gewonnen.
Aansluitend de weg overgestoken en het Hardrockcafe bezocht, hier lekker gegeten. De dames wilden graag weer naar de strip,vooraf had Lieke al gezegd dat de M&M shop het hoogte punt zou zijn....... We bezochten dus deze 5! Verdiepingen tellende winkel, een groot feest dus. Temeer omdat de buurman de Coca Cola shop is, natuurlijk de nodige dollars achtergelaten, evenals in de kledingzaak in de kelder waar Lieke en Lonneke nieuwe sportkleding scoorden.

Uitgeput gingen we terug naar het hotel, een Starbucks cappuccino en lemonade mee naar de kamer. Voldaan kijken we terug op een fantastische dag.

Reacties

Bart en Nel A long time ago

zo,de eerste dollars vlogen al over de toonbank,en zo te lezen blijft het daar niet bij,
fijn dat het zo leuk is ,veel reisplezier.
B en N.

chrisje A long time ago

Erg leuk om jullie te volgen.Hebben jullie Chumlee gezien? Wij vertrekken morgen.Hoop dat op camping wifi is, Zodat ik kan blijven volgen. Veel plezier. En geniet van van dat imposante land.

ilona A long time ago

Pas daar en al zooo veeeel meegemaakt.
Op naar de volgende avontuur.
Heel veel plezier.

murkie A long time ago

Klinkt bekend in de oren :D

Emdjie A long time ago

Heerlik um te laeze det geej zoeé aan ut geneete ziet!! Kin mich good veurstelle det de kinder eur ouge oètkièke, liek mich ouk ein genot um de reaksies van die blage mei te make! Erg leuk det óg reis zoeé te volge is, haopelik lök ut ós op vekansie ouk um de verslage te volge. In idders geval hièl erg vuuël plezeer gewins en doot veurzichtig!!

Jack Stroeken A long time ago

Idderein bedank veur de reaksies, weej hebbe heej de tied van os laeve. Helaas Chumlee van de Pawn Shop neet gezeen, maar det moch de pret neet drukke. Heimwee hebbe weej gen tied veur, en tot nou toe is de reis prachtig gewaes!

Groetjes Lonneke

Els A long time ago

Kei leuk um te laeze en te volge! Groetjes Marleen en Els

Braus en Marjan A long time ago

Dit is nog maar ut begin. Weej weite det geej van de ein verbazing in de andere zult valle.Leuk um det te laeze. Geneet maar good en blief gezónd.
grtz.

charles en helnie A long time ago

leuk dat jullie lekker onderweg zijn over slecht weer niet klagen wij zijn gisteren aangekomen in Phoenix waar het lekker warm is vandaag 42 graden. Misschien halen we jullie nog wel ergens in. Veel plezier.

Jack Stroeken A long time ago

@Charles en helmie, wie weet, goede reis en veel plezier !!

de Ucheltjes A long time ago

Madelon is wel jaloers op de m&m shop. Had er graag zelf in rond gelopen.Marion ziet er trouwens wel relax uit op de foto van het vliegtuig.Geniet ervan jongens ,maar dat doen jullie ook, en wij dus weer enorm van jullie!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!