Dag 5 Bryce Canyon

Door Jack & Marion - 20-07-2014 06:43

Vanmorgen toen we wakker werden eerst  maar eens naar buiten gelopen, waar zijn we in hemelsnaam terecht gekomen ? Wat een fantastische plaats, een hele mooie plek tussen de bomen, aan de achterzijde kabbelt op enkele meters een zeer zuiver riviertje, de eekhoorntjes hoppen vrolijk rond en zelfs op onze eettafel...

Dit deed de nacht direct vergeten, van de kou hebben we bijna geen oog dicht gedaan, wat een contrast met de nacht ervoor. De planning voor vandaag was lekker wat rondhangen , kampvuurtje maken en rond een uurtje of 1400 richting Bryce te gaan... Ondanks de fantastische idyllische plek besluiten we een andere campground te zoeken met douches, een pool, wasgelegenheid en wifi....... Tja, we blijven stadse rakkers en weten weer precies waarom we destijds onze vouwwagen na 1x gebruiken weer verkocht hebben.... We zijn toch wel wat luxe gewend.

Weerrrrrrrrrr terrrrrrrug overrrrrrrrrrrrrr het zandpad naar een mooie grote,luxe  campground, met wasgelegenheid en het eerste dat werd toegejuigd was de swimmingpool. Een ander voordeel was dat de shuttle naar het park voor de ingang stopte. 

Deze na de lunch genomen en de bekendste spots van Bryce Canyon bezocht. "Wow" kon Lonneke nog net uitbrengen, volledig onder de indruk van het schitterende natuurschoon. (Bryce Canyon hebben Marion en ik altijd het mooiste park gevonden, schitterende rotsen in rose, oranje, rood en witte kleuren in de meest wilde vormen.) Ik heb weer lekker achterover kunnen zitten. Toch een hele verbetering die shuttles i.p.v. zelf in de file door zo'n park te rijden. natuurlijk toch wel weer meer gelopen dan gedacht, maar de moeite volledig waard.

Na terugkomst op de campground zijn de kids gaan zwemmen, werd er een wasje gedraaid en heb ik macaroni gemaakt. s'Avonds gezellig gekaart met de kids en lekker gaan slapen.

p.s. WIFI op een campground is zeer langzaam als het al werkt.......Het lukt maar niet om foto's te uploaden, die volgen nog wel.(tot morgen)

Reacties

Wil 20-07-2014 09:43 {{button-23204}}

Klinkt heerlijk allemaal, zelfs het lezen is een genot hahaha.

Veerle konings 20-07-2014 13:04 {{button-23213}}

Ben beetje jaloers op jullie.
Wat klinkt het allemaal mooi, geniet!

Bart en nel. 20-07-2014 16:02 {{button-23225}}

Willen erbij zijn,snik snik.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan