Dag 6 Page / Horseshoe bend

Door Jack & Marion - A long time ago

Vannacht heerlijk geslapen, niet te koud en niet te warm. Deze temperatuur mag het de hele vakantie blijven. Gisteren werd ik wakker met Marion ingepakt in bijna een iso-pak, vandaag gewoon zoals ze naar bed is gegaan.

Vandaag gaan we een paar uurtjes rijden naar de Horseshoebend, in de nabijheid van Page. Dit is een rotsformatie in de Missisippi waar de rivier een bocht in de vorm van een hoefijzer om de rots heen loopt.

Onderweg weer mooie natuur en schitterende rotspartijen. In Page nog wat inkopen gedaan en verder naar de Horseshoebend.

Aldaar aangekomen leek het een klein stukje lopen vanuit de weg te zijn. Dus op pad (met teen slippers aan ), boven aangekomen bleek dat we nog zeker 5x zo ver moesten lopen om bij het ravijn te komen. Uiteindelijk hebben Lonneke en Lieke dat gedaan en zijn wij boven blijven wachten in een overdekt  schuilhutje.

Daar kwam de ene na de andere toerist uitgeput weer terug na het bezoeken van de bend. Een tijdje later Lonneke en Lieke ook. We zijn trots op hun en volgens hun beiden was de zware wandeling volledig de moeite waard.

We zijn naar de campground gereden, met pool en wifi, maar geen telefoonontvangst en zijn lekker gaan zwemmen. Het is hier een graad of 38, dus weer lekker vakantie vieren. We waren rond 15:00 op de campground, dus tijd zat om te relaxen. Overigens kan ik deze campground, Lake Powell iedereen aanraden, heeft waarschijnlijk de beste prijs-kwaliteitverhouding van de hele vakantie. 25 dollar voor een nacht inclusief alle voorzieningen, dat is minder dan de helft van de gemiddelde andere campgrounds.

Gegeten, lekkere penne met spinazie gemaakt en een lekker frisse salade. Na af te zijn gekoeld in de pool, weer gekaart en naar bed.

Reacties

ilona A long time ago

Hallo,
jaja Lake Powell maar 25,00 dollar?
en de rest tot ik er ben? Haha,

fijn dat jullie zo kunnen genieten.
en wat is Marion toch sterk,

groetjes Ilona

de Ucheltjes A long time ago

Jullie zijn overigens niet de enige met half brakke verbindingen. Het laden van dit blog duurde ongeveer een half uur omdat hier enige tientallen mensen op dezelfde WIFI router zitten, die je in elk geval niet meer thuis wilt hebben.

Toch was het het wachten wederom meer dan waard. Leuke verhalen (en stoere meiden) over een vakantie die jullie meer dan gegund is. Geniet ervan en laat ons meegenieten !!

Groetjes,
Joost

charles en Helmie A long time ago

als je dit nog leest voor je vertrekt kijk of je tijd hebt voor Antilope Canyon tour. het was uitverkocht vandaag ( ma 21 juli )maar super super wat een pracht nog nooit zoiets gezien wat een kleuren gewoon geweldig.

Els A long time ago

Hallo Stroekjes in de States!
Het is gewoon kei leuk om te lezen na een dagje werken wat jullie beleven! Groetjes Els
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!