Dag 7 Monument Valley

Door Jack & Marion - A long time ago

Enkel dagen geen WIFI en zelfs geen telefoon gehad, no service....... Ja dat kan nog in 2014. We zijn weer online en zullen de verhalen van de afgelopen dagen posten.

Rond een uur of 8:00 opgestaan, de camper afgekoppeld en vertrokken richting Monument Valley. We blijven ons verbazen hoe de natuur blijft veranderen, en zelfs de woestijn ziet er steeds anders uit. De reis is mooi en zoals je cruisen in Amerika voorstelt; bijna geen verkeer en lange lange rechte stukken. Country en Western op de radio en helemaal in de mood.

Lonneke kan maar niet wennen aan het telkens overschrijden van een tijdzone, in Utah is het een uur vroeger en die grens hebben we al enkele malen tijdens het reizen overschreden. Lekker lunch gehad bij Subway.

Monument Valley ligt in het Navajo indianen reservaat, de mensen hier zijn echte indianen, hele andere gezichten en vooral andere kapsels. Monument Valley kent iedereen wel uit de films  of Marlboro reclame. Mooie grote vlakte met af en toe een vrijwel rechthoekige rotspartij. Schitterend, ook het uitzicht vanaf de campground, we hebben bij zonsondergang op een bankje zitten genieten.

Natuurlijk weer gezwommen, heerlijk even afkoelen, ook hier is het tegen de 40 graden.  Een lekkere maaltijdsalade gemaakt en gegeten en in de avond heerlijke nachos met guacomole saus gegeten. Weer hartenjagen gespeeld en op tijd naar bed. Wifi sucks again, dus foto's uploaden gaat zeker niet lukken, misschien wel dit bericht. 

Grappig is dat als je met 3 vrouwen reist er altijd wel een ongesteld is.... (Is overigens niet alleen grappig 😩😩😩) Stoer is dan ook dat Braus "gewoon" (kost wat overredingskracht) tampons in de kampwinkel durft te kopen. 

Morgen is weer een dag.... Tot dan.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!