Dag 8 Grand Canyon

Door Jack & Marion - A long time ago

Vanmorgen opgestaan en als eerste weer genoten van het schitterende uitzicht over Monument Valley, zo onwaarschijnlijk mooi !!

Vandaag staat de rit naar Grand Canyon op de planning, een rit van een uurtje  of 4. De kinderen maakten vandaag een beetje  een valse  start en hadden een stevig ochtendhumeurtje.... Enfin toch op weg gegaan en na een stevige rit bij het Grand Canyon National Park aangekomen, alhier enkele viewpoints vereerd met een stop. Genoten van het uitzicht, van de immense grootte, de diepte, simpelweg de grootsheid van dit natuurwonder. Aan de rand van dit ravijn voel je je zo nietig.....
Tijdens de rit weer diverse dieren, herten, reeën, kolibries, mooie vlinders etc. gezien.

Door het hele park gereden vanuit de Zuidingang, naar Grand Canyon Village alwaar we een campground hebben gereserveerd met wel/ dus geen fatsoenlijk werkend geen WIFI.  Weer niet, dat begint lastig te worden, sterker nog, de telefoon doet het ook al enkele dagen niet meer. We zitten echt afgesloten van de buitenwereld.

We zijn gaan eten bij Pizzahut, waar we vooral de free refill telkens uitbuiten. Gewoon je beker drank zo vaak vullen als je wilt, dat voor één prijs. Aansluitend hebben we de National Geographic IMAX film bezocht. Fantastische ervaring, deze film geeft een goed beeld van de geschiedenis, maar heeft ook mooie dieptewerkingen/3D effecten waardoor je meebeweegt met het camera werk. We hebben hiervan genoten.

Hier onze prentbriefkaarten gekocht, maar ook marshmallows, hout en lucifers. 's Avonds lekker buiten gezeten bij een vuurtje, marshmallows gegrild en een supergezellige avond gehad. De valse start van vanmorgen is driedubbel goed gekomen, we hebben leuke gesprekken gevoerd met de kids. De temperatuur is hier weer goed, wordt lekker slapen vanavond.

Foto's overzetten van de camera naar de Ipad is hier bijna niet te doen. We zullen af en toe een foto van de telefoon of de Ipad hier plaatsen maar de mooie foto's houden jullie te goed.

Reacties

Braus en Marjan A long time ago

Leef femilie
Wij genieten van jullie reisverslagen en de overweldigende indrukken die jullie opdoen. Het is voor ons al wat jaartjes geleden dat we in deze staten zijn geweest maar deze natuur veranderd niet en is indrukwekkend en boeiend. Wij zijn destijds vanaf de South Rim helemaal naar beneden gelopen naar de Coleradorivier en de Angeltrail weer naar boven. Met die hitte is het niet aan te raden. Straks de kustlijn van Californië. Totaal anders.
Geniet maar samen en blijf gezond.
Leef groetjes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!