Dag 16 San Luis Obispo

Door Jack & Marion - 01-08-2014 02:48

Vandaag staat er na 3 dagen LA weer een reisdag op de planning. Veel mensen rijden in 1 dag van LA naar San Francisco, maar wij doen dat in 3 dagen. We hebben bewust gekozen het rustig aan te doen. Het is vakantie en geen marathon !

We doen redelijk rustig aan en na een stop of 2, met voor de 1e keer lunch bij Mc Donalds komen we aan in San Luis Obispo. Het lijkt wel of die complete westkust latijns Amerikaans is... Voertaal is meer Spaans dan Engels. Overigens hadden ze bij Mc Donald een heerlijke Jalapeno burger, pittig en lekker... Ter vergelijk, een dubbele cheeseburger koste onlangs (actie) 2 euro in Nederland. Hier kost die $ 1,49 , dat is ongeveer 1,15 euro !!. Dan begrijpen jullie waarom hier meer fastfood restaurants zijn dan andere winkels. In iedere supermarkt zit minstens 1 fastfood restaurant, buiten op het omliggende terrein vaak wel enkele tientallen.

De campground is de meest bagger one van de trip zover, ingeklemd tussen een weg en spoorweg. Vieze sanitaire voorzieningen en veel vaste bewoners..."trailer trash", het US woord voor kampvolk. Dat is vaak de onderzijde van de samenleving, arm, geen werk en ....... Maar ja, het is maar voor 1 nachtje !

Marion gaat echt iedere dag beter, plotsklaps deed ze haar nieuwe schoenen aan en kondigde aan een rondje campground te gaan lopen. Toen ze terugkwam zei ze dat iedere dag te gaan doen..... weer bouwen aan de conditie.

We eten weer heerlijk van de BBQ, spelen nog enkele potjes hartenjagen en gaan vroeg naar bed... Een dag zonder veel te melden dus..

Reacties

Wil 01-08-2014 09:43 {{button-24205}}

Heerlijk om te lezen dat het zo goed gaat met Marion. Iedere dag een stukje lopen is zo ontzettend belangrijk, dan geef en krijg je energie.
TOP!!
Veel plezier allemaal.

Veerle konings 01-08-2014 17:41 {{button-24241}}

leuk dat het goed gaat met Marion,
Ik hoop dat jullie nog veel gaan genieten.
Kijk eer Nasr het volgende bericht,
Groetjes, Veerle
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan