Dag 20 Sacramento

Door Jack & Marion - 04-08-2014 18:19

Vandaag besluiten we het heel rustig aan te doen, het was gisteren wat erg veel voor Marion.

We vertrekken naar het oosten, weer landinwaarts, naar de hoofdstad van Californië. Hoe verder van de kust, hoe warmer het wordt, in Sacramento zal het weer een graad of 35 zijn. 😀 dat terwijl het in San Francisco "maar" 19 graden was.

Overigens hebben we SF veel in de wolken en de mist zien liggen vanuit het schiereiland waar we zaten. Dat schijnt normaal te zijn, de campground had n.m.l. Als leus ; " the sunny site of San Francisco".

De reis naar Sacramento gaat door veel groen en landschappen zoal wij die van 't Gooi kennen. Vlak, veel meren, dus water en erg vruchtbare grond , dus groen. Het is echt ongelooflijk hoe de landschappen zich hier in hoog tempo afwisselen.

Onderweg in Vacaville besluiten we toch te stoppen voor de outlet store, jawel, weer..... Het opgespaarde kleedgeld zou eens niet opgaan 😉 We splitsen ons in 2 groepen,shopping queens Lonneke en Lieke , en marion, Braus en ik.het resultaat is weer vele tassen met spullen tegen ongelooflijke prijzen. Ook Marion heeft nu Vans, 2 paar voor 45 dollar, dat is een euro of 31-32 ?! In Nederland zijn deze modelletjes sowieso niet te koop en kosten al snel 60-70 euro. 

We hebben allemaal een paar Sketchers gekocht; Amerikaans sportschoenen met een "slowfoam" zool, zeer licht en in leuke modellen. Ze lopen alsof je zweeft boven de grond...
In eerste instantie vonden de meiden ze niet cool of vet, of hoe het ook heet, maar nadat ze erop gelopen hadden............kopen ! We besluiten 's avonds echter wel te stoppen met het kopen van schoenen, dat is inmiddels een koffer vol, hoe verklaar ik dat bij de douane ?!

Op de campground aangekomen moest er gejogd worden op de nieuwe schoenen, wie weet houden ze dit vol en worden er toptijden met de Venloop neergezet, al ben ik bang dat dat niet gaat gebeuren . Lekker nog wat gezwommen , BBQ aan en helemaal niets 😳 van Sacramento gezien 😛😛😛. Lekker rustig !

Reacties

de Ucheltjes 04-08-2014 20:50 {{button-24483}}

Lijkt inderdaad vreemd zoveel schoenen in een koffer. Volgens mij zijn die Sketchers hele goede schoenen . Worden volgens mij ook gebruikt bij sport wandelen en afvallen. Toch vervelend al die outlet stores.

Wil 04-08-2014 20:53 {{button-24484}}

Niks mis met rustig.................ff op adem komen, genieten, de tijd voor nemen. Mooi zo. We rennen er te vaak aan voorbij!

theo Stroeken 05-08-2014 07:59 {{button-24510}}

doe maaar echt rustig
Hier heeft Christel weer pech Gister avond op weg naar huis bij Kreuznach (DL) is Leon onwel geworden Met ambulance naar 'n ziekenhuis en is volgens Loes van Henk gedotterd
Waccten af wat wij kunnen doen

Jack Stroeken 05-08-2014 19:41 {{button-24545}}

Aijjjjjj, Leon en Christel veel sterkte. We proberen nog te bellen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan