Dag 21 Lake Tahoe

Door Jack & Marion - A long time ago

We vertrekken na een ontbijtje op de campground, scrambled eggs en pannenkoeken richting het oosten. Dit is weer een mooie rit, met name route 50 door Eldorado National Forest is schitterend.

Wat een fantastische natuur, wel berg op, berg af en regelmatig de druk in je oren 'bijstellen', maar een waanzinnige rit. We komen uiteindelijk na een uurtje of 3,5 netjes aan bij de campground in Lake Tahoe South.

Helaas is het weer totaal omgeslagen, het is koud, tussen 15-20 graden en stromende regen !!! Wat nu, ? We besluiten eerst maar de nodige levensmiddelen in te slaan, opdat ik 's avonds weer kan koken. Met name de garnalen met ui in terriyaki saus zijn een topper, een lekkere salade erbij en wat brood. Heerlijk gegeten, pour moi ; meatloaf uit de magnetron 😜

Het is een mooie campground midden in de bossen met overal waarschuwingen voor beren, wat te doen ; een keer ferm aankijken en zelfverzekerd weglopen ! Nooit rennen, dan ben je het haasje. Geen beer gezien, ondanks dat helden Braus en Lieke toen het donker was nog zijn gaan kijken. Het enige dat zij hebben gezien is een clown op de fiets..... Schijnbaar vermoorden die mensen in griezelfilms, zodat beide weer snel terug waren in de camper en de deur moest op slot 😳😳😳😳

Beren hebben we hier niet gezien, wel wemelt het van de chipmunks, in deze regio vallen de volledige zilverkleurige, zo groot als een kat, erg op. Mooie dieren en leuk om naar te kijken, ze blijven bezig en zijn zodoende voortdurend in beweging.

De rest van de dag hebben we zitten kaarten in de camper, onderwijl heeft Marion nog wat wasjes gedraaid. We hebben een gezellige avond gehad en dat terwijl er geen wifi van enige bruikbare betekenis is. 
Vanaf nu staan we ( vakantie vieren) op iedere campground minstens 2 nachten. Morgenvroeg maar eens bedenken wat we gaan doen, ook gezien het weer.

Reacties

bart en nel A long time ago

Ha luitjes,lekker ook eens wat rustig aan doen
(goed voor Marion).en Jack wij wisten niet dat jij zo lekker kunt koken,mag je wel eens voor de kapel doen(hi hi).liefs uit het mooie Venlo.

Braus en Marjan A long time ago

Hallooo, dat het hier regent en koud is is te vergelijken met Oostenrijk. Je zit op hoogte in een skigebied. Wat dacht je! Jammer van de regen maar Californië schreeuwt om water.
Grtz.

Veerle konings A long time ago

Blijft het weer zo of is dit kortstondig?
Lekker zonde WiFi, kunnen mensen nog eens van mekaar genieten
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!