Dag 22 Lake Tahoe....... Oh nee Yosemite !

Door Jack Stroeken - A long time ago

Vanmorgen opgestaan na een slechte nacht... We hebben allemaal slecht geslapen, waarschijnlijk door de kou. Allereerst op zoek naar WIFI of enige connectie met de buitenwereld, we staan namelijk weer in the middle of nowhere. 

Tot onze grote schrik horen we het bericht dat Leon (zwager) gisteren een hartaanval heeft gehad en gedotterd is. Vanaf deze plek veel sterkte toegewenst aan Leon en Christel.

Het regenen is gestopt, temperatuur is echter te laag om buiten iets te ondernemen. We besluiten lekker niets te doen en vanmiddag te gaan bowlen, ook dat moet je in de USA gedaan hebben.

Echter na heel lang en uitgebreid niets doen staat plots de kampleiding aan de deur........ We hadden om 11:00 van de campground vertrokken moeten zijn en de volgende gasten stonden al klaar..... Dat niets doen veranderde snel in snel camper afkoppelen en verkassen, dus nu op weg naar Mariposa / Yosemite... Ruim 5 uur voor de boeg. Onverwachts, maar ja... Wij maar denken dat we ons zouden vervelen en vandaag in de regen moesten doorbrengen. 
Uit latere analyse blijkt dat we erg goed in niets doen zijn en zelfs niet gecheckt hadden wat het reguliere, geplande dagprogramma was....... 

Flink doorgereden over route 49, was weer fantastisch, veel haarspeldbochten, hoge bergpassen, veel groen en steeds meer zon..... We moesten zelfs de airco wat lager zetten, dan te bedenken dat we uit een koud regengebied kwamen. In Mariposa is het overdag alweer ruim 32 graden 😁😁😁, we zijn dus sneller van de kou af als gedacht.

De rit was schitterend, maar toen we uitstapten had je het zelfde gevoel alsof je uit een achtbaan stapt, beetje shaky, beetje duizelig en het gevoel alsof je misselijk kunt worden. De campground is minstens even mooi als die we verlaten hebben, veel natuur, mooie plaatsen en waarschuwingen aangaande beren. Ze hebben een pizzeria, en gezien de lange reis heb ik geen zin om te koken. We eten voor het eerst pizza, 🍕🍕 heerlijk , echt waar !😜😜

Nu de planning wel goed getoetst, hier staan we wel 2 dagen. 😜 Morgen gaan we Yosemite park in en gaan we dus voor het eerst giant Sequia's zien.

Reacties

de Ucheltjes A long time ago

Heel goed dat niets doen. Sorry even een berichtje voor Christel: veel sterkte!!!!! vanuit Bergen op Zoom

Martin en Loes A long time ago

Soms mot det kinne det nix doon en zeker op vekansie ! Ps. det hebbe weej vandaag auk gedaon.. Gansen daag beej/in ut zwumbad gelaege.. Vuuël

Martin en Loes A long time ago

Vuuël plezeer nog !
Gr oët Italië

Els A long time ago

Leuk om weert bij te lezen na een paar dagen klussen op de Anne Frank! Veel sterkte voor Christel en Leon!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan