Dag 24 & 25 Visalia

Door Jack & Marion - A long time ago

Deze dagen worden samengevoegd en geschreven door Marion. We zijn namelijk nu een paar dagen gewoon vakantie aan het vieren. Gisterenmorgen hebben we het lekker rustig aan gedaan. 'S Ochtends lopen er wilde kalkoenen naast de camper. 

We hebben heerlijk ontbeten met vanilla-coffee en hot-chocolate. Naast ons is een gezin komen staan met een campeerauto, een Jucy. Dit is een aangepaste stationwagen. We hebben deze al een paar keer gezien en we verwonderen ons er iedere keer weer over. De auto heeft een soort ski-box op het dak staan en dit kan uitgeklapt worden zodat er 2 personen kunnen slapen. In de auto zelf zijn ook 2 slaapplaatsen en als de achterklep wordt opengedaan is er een hele keuken te zien. 

Nadat we weer alles opgeruimd en afgehookt hebben beginnen we aan de rit naar Viselia. Dit is zo'n 2 uur rijden. Voordat we ons bij de  campground gaan settelen gaan we nog eerst een Walmarkt opzoeken want de ijskast begint aardig leeg te raken. Natuurlijk worden hier ook weer de nodige shirtjes, toilettas en make-up gescoord!

We hebben op deze campground een heerlijk zwembad met lekker water. En dat is ook wel nodig want het is hier weer erg warm. Het is hier ongeveer 37 graden. Wat ook opvalt zijn de vele vliegen hier! Wat kunnen die vervelend zijn... We hebben weer lekker gebbqd en na nog even gezwommen te hebben besluiten we om een kampvuurtje te maken. We maken nu ook gebruik van ons uurtje WiFi. Het is toch wel lekker om af en toe even te kijken wat er in de rest van de wereld gebeurd en natuurlijk ook wat er thuis in Venlo aan de hand is. We vinden het heerlijk om ff te Facebooken en te whatsappen. 

Het slapen hier is wat minder omdat het 's nachts nog steeds zo'n 25 graden is.

Dag 25 is alleen gevuld met zwemmen, zonnen (lees: in de schaduw zitten) en niets doen. Rond een uurtje of 11 in de ochtend gaan we samen naar L1 radio luisteren want we willen natuurlijk wel weten hoe VVV het doet. Ze hebben gelukkig gewonnen van jong Twente ondanks dat Promess een rode kaart kreeg in de eerste helft! 

Jack is bezig om te pogen of we de camper 1-2 dagen eerder kunnen inleveren met terugbetaling..... Voor dit bedrag kunnen we ook een luxe kamer in Las Vegas huren. We snakken wel weer naar een gewoon bed.... Morgen meer !

Reacties

de Ucheltjes A long time ago

Niemand kan zeggen dat jullie de economie niet stimuleren. Lekker dat jullie een paar dagen luieren en genieten van het niets doen. Ook heel belangrijk. Tevens klinkt het als een heel goed idee om een luxe kamer te huren. Succes en geniet ervan!

Martin Loes en koen A long time ago

Wij wensen jullie nog een fijne laatste vakantieweek toe ! Was weer leuk om alles even te lezen...
Gr vanuit Italië 😎☀️

VIvianne A long time ago

net even naar de foto's zitten kijken. Hoe nederig kun je zijn tegenover de natuur. Prachtig! Geniet nog even van alle mooie en bijzondere dingen die jullie tegenkomen en vooral van elkaar.

Wil A long time ago

Als anti campeerder (sorry) kan ik me volledig voorstellen dat jullie snakken naar een echt bed, een groot bad of lekkere douche helemaal voor jezelf. Een gedekte tafel zonder vliegen, vaatwasser , airco, maar vooral space......privacy en ohh STILTE...
Dan waardeer je ook pas wat je hebt (denk ik).
Maar wat een schat aan liefde, herinneringen, ervaringen, vertrouwen en saamhorigheid heeft het jullie opgeleverd!

Bart en Nelke A long time ago

He Stroekjes,we horen niks meer van jullie,
toch weer geen slecht nieuws hopelijk?
Grz
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!