Mesa Verde

Door Peter Bregman - 08-07-2014 03:09

Gisteravond in Gunnison bij de Mex wezen eten en een goed gesprek gehad hoe we het leuk houden, met twee volwassenen en twee youngsters drie weken boven op elkaars lip. Erg goed. 

Vanmorgen vroeg dus blij uit Gunnison vertrokken. De drill is half zeven op, koffie, gitaar spelen, kids wakker maken, ontbijten, half negen rijden. Na een uur rijden gestopt bij Black Canyon en daar twee wandelingen gemaakt en gepicknickt. De kloof is minder bekend, wel 800 meter diep. Daarna een flinke autorit over het Colorado plateau. Enorm groot, enorm wijds, enorm leeg. Enorm. 

na 400 km aangeland in Far view Lodge in Mesa Verde NP. Weer zo'n lekker Amerikaans motel met de auto voor de deur. I love it.

ik moet sowieso melden dat ik het een enorm relaxed land vind. Iedereen vriendelijk, alle tijd, altijd een praatje, niet druk op de weg, ontspannen rijstijl. Ik had in NL de indruk gekregen dat Amerikanen echt geobsedeerd zijn door security,  maar ik merk daar hier tot nu toe niets van, ook niet op airports bijvoorbeeld. Echt fijn, het lijkt Australië wel :-). 

Ik zit nu op ons balkon wijn te drinken met tientallen km far view. Echt wel leuk. Straks uit eten met dat heerlijke kindervoer van hier, daarna nog ff chillen ik denk met de gitaar en dan om een uur of tien slapen. 

Reacties

Truus 08-07-2014 15:14 {{button-22566}}

Ik vind het heel leuk om zo mee te leven. Wat een tocht maken jullie. Af en toe zak het wel eens botsen,kan niet anders als je zo dicht op elkaar zit.
Zondag waren al onze kinderen buiten Europa, als je dat aan een ander vertelt, kijken ze je heel vragend aan.
Nederland wordt nu helemaal voetbalbeker.
De oranje verkoop gaat nog steeds door.
Wieke en Theo zijn weer thuis en hebben een heel goede tijd gehad
Van ons veel liefs

Peter Bregman 08-07-2014 16:17 {{button-22569}}

Hoi Truus, heel leuk dat je reageert. De Oranjegekte dringt hier ook door. Voor en na de wedstrijd tegen Costa Rica waren hier beelden van de Groe Markt in Groningen op National TV. Wel heel bijzonder. Liefs!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan