Page

Door Peter Bregman - A long time ago

Vertrokken van de Grand Canyon en drie uur door de woestijn gereden naar Page. Dit is een dorp van een jaar of 60 oud, gesticht om hier een stuwdam te bouwen. Het ligt in de woestijn en dat is te merken bij het bezoek van de twee belangrijkste lokale attracties: Horseshoe Bend en Antelope Canyon. 

De Bend is te bereiken door een wandeling, door mul rood zand, van een kwartier vanaf de highway. De pubers puffen en hijgen en zemelen wat is het warm. Beloning is een fraaie Canyon met beneden een bocht in de Colorado. Foto. 

In Page eerst langdurig naar de Wal Mart en daarna de pubers prettig gedropt in het zwembad bij het motel. Joke en ik zijn doorgereden naar Antelope Canyon. Het bezoek daaraan was een geweldige ervaring door de schilderachtige Navajo scene die het exploiteert, de rit heen en weer per 4 WD door de woestijn, door antropologisch onderzoek naar de verschillende smaken toeristen (oa een groep kakelende Chinezen) en vanwege de echt wonderschone Canyon. Foto's. 

Terug in het hotel afkoelen in het zwembad en daarna picknicken in het park, bij ondergaande zon, met eigengemaakte kalkoen salade. De kids basketballen wat en wij drinken een glaasje witte wijn. Lekker. 

Reacties

Truus Barendsen A long time ago

Lieve allen,
Dit domme mens heeft al verschillende keren fout terug gemaild.
Toch naar dat bureau.
Maar goed ,vanmorgen was er weer een leuk bericht. Wat doen jullie veel.
Ik kan me voorstellen dat Cees en Marieke af en toe genoeg gewandeld hebben. Wat mooi dat er dan een zwembad is.De foto's zij prachtig , maar je kunt je toch niet indenken hoe het precies is, als je hier op de stoel zit.
Het is hier ook warm, Joop heeft heel wat water te geven, hij gaat ook naar Gerhard en Dorolies.
Gefeliciteerd met haar verjaardag.
Wij gaan nu zo naar het beeldenpark in Gees.
Nog veel genieten
Truus en Joop

Peter Bregman A long time ago

Hoi oma,
Mooi dat het mailen nu wel gelukt is haha. Marieke en ik zijn hier inderdaad wel eens uitgekeken op het wandelen, maar het is hier wel heel mooi en als je dan geen zin hebt is er genoeg te doen (of juist niksen op de hotelkamer). Veel plezier in het beeldenpark en groetjes aan Joop,
Groetjes Cees.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!