Bootje varen in Page

Door Peter Bregman - A long time ago

Vandaag bleven in Page en we wilden graag bootje varen op Lake Powell. Schitterend blauw meer tussen de oranje rotsen. In de eerste haven, Wahweap, werden wij bij de bootverhuur te woord gestaan door een pukkelige jongeman. Wij gunnen hem al zijn puisten van harte want er was geen land mee te bezeilen. Geen boot meer over, reserveren kan niet, wachtlijst kan niet, bellen moeilijk moeilijk. Ga nooit naar de bootverhuur in Wahweap en als je niet anders kunt, vermijd de krentenbol at all times. 

We zijn dus maar naar Antelope Point gereden, haven twee. Maar ook daar was niks te huur meer over. In arren moede hebben we per telefoon een tocht per raft op de Colorado geboekt. 

Aangekomen bij het startpunt daalde de stemming opnieuw want te druk, te commercieel, te veel kinderen en bejaarden, kan niks worden. Ay. 

Het werd dus enorm leuk. Niks te maken met white water rafting, maar wel zeer gemoedelijk bootje drijven met gezellige Amerikanen in een schitterende Canyon. Luchttemperatuur tegen de veertig graden, watertemperatuur acht graden. Aangelegd bij een strandje, gezwommen, een soort sauna ervaring door het grote verschil tussen hete lucht en ijskoud water. 

Vanavond weer een plek buiten de deur zoeken om te veel te eten. Hier tegenover is een bbq restaurant met live country muziek, buiten. 

Reacties

Marion A long time ago

Leuk om jullie zo te volgen; prachtige foto's en niet teveel is ook fijn. De goede Bregman-aanpak: lekker relaxed; toch weer teveel eten; pluk de dag.
Enjoy!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!