San Francisco

Door Peter Bregman - A long time ago

We zijn aangeland in San Francisco. We hebben een aardig motel op ongeveer een uur lopen van het centrum, Market Street. Ook zitten we in de buurt van Fishermans Wharf en de Golden Gate Bridge.  Een ideale plek. Gisteren zijn we aan het winkelen geweest, met name Cees is enorm fanatiek op jacht naar koopjes in de sfeer van t shirts en petten. We hebben de kids weer op eigen houtje laten shoppen, heel mooi dat dat kan, ze redden zich prima. Dit keer geen schietpartij. Joke en ik vinden het ook erg lekker met zijn tweeën. Een biertje te kunnen drinken. 

Het is hier goedkoop en gemakkelijk om per stadsbus te verplaatsen. Gewoon 2 dollar en geen geëmmer met stomme chipknippen of zoiets. Leuk gesprek gehad in de bus met een local, oudere vrouw van Aziatische afkomst die ons een leuk restaurant in de buurt van de hut aanraadde. 

De tweede dag hier gaan we fietsen huren, en daarmee de brug over en langs het strand fietsen. Het is vrij koel en bewolkt weer, een graad of 20 Celcius. Prima om te fietsen. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!