16 juni de camper ophalen

Door J.A.C. Mol - 18-06-2014 04:59

Dit is de dag dat we de camper zouden ophalen en vertrekken. 's morgen vroeg gebeld voor een afspraak bij Cruise America. Dat werd om 14:30. Laat vonden wij. De tijd overbrugt met een lag bezoek aan het genealogy centrum van de Mormonen. Heel interessant. Daarna nog at gechopt en gelucncht. De afspraak bij Cruise Amerika liep at uit. Je moet eerst de video bekijken en daarna wordt je geholpen. Het ging allemaal heel rommelig. Ook de inspectie en uitleg konden beter. We moesten veel vragen of het allemaal geregeld was. De camper lekte water in het opbergcompariment wat ze niet gezien hadden, de tank was half vol., de twee pakketten waren ze vergten en de camper was niet goed nagekeken kwamen we later achter. Op te laatste moent werd het serviesgoed in een krat afgeleverd en moesten we zelf indelen in de keuken zonder enig advies. Dat zou ons nog opbreken. Pas om een uur of 4 konden we weg weg rijden. Daarna op zoek naar de Walmarkt voor de eerste inkopen. Was nogal wat zoeken. Inkopen gedaan en stoeltjes gekocht. Alles bij elkaar konden we tegen 18:00 op weg. Al snel een hoop herrie en toen viel het servies uit de kastjes. Reden: het is een heel zwaar aardewerk servies en de kastjes hadden een versleten sluiting. We widen naar Bear Lake via Huntsville. We hebben de weg niet kunnen vinde ondanks heel goede kaarten. Probleem is dat in dit deel van Utah er nergens iets staan geven waar je links of rechts af moet. Meestal staat dit aan de overkant van de kruising. Er is geen vooraankondiging. Wij hebbendie weg dus niet gevonden en zijn uiteindelijk op een doodlopende weg in Ogden Nord terecht gekomen. Daarna de interstate 15 genomen en via Logan naar Bear Lake gereden een prachtige weg. Mooie natuur. tegen 20.30 kwamen na een mooi afdaling aan bij Bear Lake aan. Daar de eerste RV camperplaats genomen. Stelde helemaal niks voor klein veld rommelig maar je had een Full Hook plek. Binnen 5 miuten stroom en water aangesloten. Net voor de regen begon. Alles wekte goed. Bij eten koken ging onmiddelijk het brandalarm af en bleef dit doen ondanks goede ventilatie. Ondanks de koude moest toch de buitendeur open.

Realiseer je  bij het boodschappen doen dat er echt niks in die camper zit. Denk ook aan vuilniszakken, keukenpappier, schort ed. maak van te voren thuis al een boodscappenlijtsje.  Neem vooral veel water mee dat heb je hard nodig voor alles en nog wat als je kookt. Gebruik niet het water uit de tank.

Bij de Walmart hebben ze prima opklapstoeltjes voor weinig geld.

Je kunt niet alle mankementen aan je camper vaststellen.Maar doe er wel je best voor.

- kijk naar de kwaliteit van de stekker voor 110 volt. Deze zat bij ons erg gammel en gevaarlijk in elkaar. kijk ook of het verloopstukje erbij zit.

- controleer de verlichting. Bij ons mankeerde daar wel wat aan

- controleer de verlichting vcan de afzuigkap. Bij ons kapot.

- neem de tijd voor om je camper te leren kennen niet alles gaat in eens

- douche gaat pas aan als je de kranen open gezet hebt en een knopje bij het handvat hebt omgezet.

- controleer het bestek op deugdelijkheid zeker als je alles nodig  hebt, bij ons zaten er messen in met losse lemmets

- het klinkt allemaal negatief maar die camper is een geweldig ding hoor!

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan