Denver

Door J.A.C. Mol - 04-07-2014 21:07

We worden pas om 10:30 wakker. De zon schijnt en de dagelijkse dingen. We besluiten naar Denver te gaan om te kijken waar we zaterdag de camper moeten inleveren en hoe laat. Het leek makkelijk. Ga op weg 285 East en rij door tot je bij de Federal Boulevard bent en rij die af tot je bij Cruise America bent. Er stond niet bij dat die boulevard heel erg lang is. Dus veel twijfel of we goed zaten. Na ongeveer 20 km vinden we de verhuurder. Onderweg rijden we door industriegebieden en woonwijken. Heel veel kerken van allerlei gezindte. We zien een prachtig stadion en de skyline van Denver komt langzaam te voorschijn uit de smog. Prachtige gezicht. Denver is heel groot en dat zouden we nog merken.

Na de zaken geregeld te hebben. Rijden we terug, Maken foto’s van het stadion en rijden de stad in. Uiteindelijk rijden we onder en langs de wolkenkrabbers. We zijn de enige camper, raar toch. Overigens is het rijden daar niet moeilijk. Het werk in blokken en alles is eenrichtingsverkeer. De boulevards lopen parallel aan elkaar en zijn allemaal zo lang als de Federal boulevard. We nemen de Broadway boulevard terug naar het zuiden en dan komen we vanzelf de 285 wel tegen. En maar rijden en maar rijden. Eindeloos lang. Nooit die 285 meer gevonden. Komen wel de 470 tegen. Uiteindelijk komen we in een residentie terecht. Ook niet echt de bedoeling. Wel leuk hoor om zo door de voorsteden te rijden. We vinden uiteindelijk via de 470 de weg terug en komen weer op de camping. Alles bij elkaar zijn we hier toch ruim 3,5 uur mee bezig geweest. Daarna lekker bij het zwembad gezeten. ’s Avonds koude en de kachel aan.

Eens even naar de tickets gekeken. We hebben 2 soorten info over de terugreis. We gaan of over Detroit of over Mineapolis. Dat zien we wel bij inchecken. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan