Dag 2 Las Vegas verkennen

Door Marijke F. - A long time ago

Vanmorgen waren we allemaal vroeg wakker, wat volgens ons te wijten is aan de lange reis van de vorige dag en het tijdverschil van 9 uur, daardoor raakt je biologisch klok toch redelijk in de war.

Als eerste moesten wij de huurauto ophalen en daarvoor moesten we om 10 uur op Las Vegas AirPort zijn. Van ons hotel hebben we een taxi genomen die ons heeft weggebracht naar de luchthaven en daar hebben we de huurauto in ontvangst genomen. Overigens niet zomaar een auto maar een nogal ruime en luxe auto waar we echt wel de komende 14 dagen ca. 3000 km in kunnen rijden om onze toer door west Amerika te kunnen volbrengen. 

Ons eerste ritje was maar ons ontbijt, namelijk Subway en daar hebben we een heerlijk ontbijtje gegeten. 

Daarna zijn we doorgereden naar Stratosphere en dat is een toren waar je bovenop gebruik kunt maken van diverse kermisattracties. Deze attracties, zoals een draaimolen, draait over de rand van de toren. Echt een heel bijzonder gezicht en wie bedenkt zoiets op zo'n hoogte.

Van Stratosphere zijn we doorgereden naar Fremont waar je van alles en nog wat goedkoop kunt kopen, maar goed daar moet je van houden en wij hebben het toch maar even bekeken.

Nadat we Fremont hadden bekeken zijn we doorgereden, over de belangrijkste straat van Las Vegas genaamd "Las Vegas Boulevard". Dit is een enorme drukke straat van 4 a 5 rijbanen en met heel veel verkeer. 
Langs deze weg hebben we tal van 'wedding kapellen' gezien waar men in een uurtje kan trouwen, echt heel bijzonder.

's Avonds hebben we de verlichte fontein bekeken van hotel Belliago, dit was erg indrukwekkend en een mooi schouwspel.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!