Dag 11 Van Yosimite naar San Francisco

Door Marijke F. - 14-07-2014 08:14

 

Allemaal waren we blij dat we zo vroeg mogelijk, ca. 08:00uur vanmorgen konden vertrekken van het tentenkamp. De kwaliteit van de tenten en de faciliteiten van dit kamp waren ver beneden pijl en dat was dan ook de belangrijkste reden dat we blij waren onze reis te kunnen vervolgen naar de grote stad San Francisco.

De reis begon in de bergen waar we de eerste 100 km veel moesten dalen en stijgen. Op zich valt dat nog wel mee, maar het zijn veelal wegen waarvan je dicht langs de afgrond moet rijden en dat vonden de dames niet echt een leuke rit. 

Nadat we uit de bergen waren hebben we in de eerste de beste dorpje een ontbijtje gehad en dat vonden we toch allemaal lekker.

Onze reis hebben we verder vervolgd en hoe dichter we bij San Francisco kwamen hoe drukker het werd op de snelwegen. De snelwegen hier tellen wel 10 banen naast elkaar en dan ook op iedere baan een rij auto's, dat is echt druk hoor.

Eenmaal aangekomen in ons hotel werd de auto door een parkeerboy overgenomen en geparkeerd.

Na het inchecken zijn we direct op pad gegaan naar de Golden Gate bridge. Ons hotel lag ongeveer 3 km van de Golden Gate bridge. 
Deze brug is qua grootte en hoogte nogal een blikvanger en zeker dat we weten dat hier op deze brug de nodige films en series zijn opgenomen.

Nadat we de brug hebben gefotografeerd zijn we wat gaan eten en hebben we wat gewinkeld. Dit hebben we niet heel lang volgehouden omdat de stad omgeven is van zwervers en dat maakt de stad er niet veiliger op en zijn we op tijd naar ons hotel gegaan.

Morgenvroeg moeten we om 07:00uur op en gaan we met de boot de gevangenis Alcatraz bezichtigen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan