Dag 14 Van San Simeon naar Santa Monica (LA)

Door Marijke F. - A long time ago

Van San Simeon zijn we vanmorgen na het ontbijt vertrokken en moesten we 360 km langs de kust rijden naar Los Angeles. Tegen de middag zijn we aangekomen in ons laatste hotel van onze rondreis in Santa Monica.

Het weer was hier prachtig, ca. 35 graden en een strak blauwe lucht.

Nadat we de koffers op de kamers hadden neergezet zijn we om te beginnen met de auto door Beverly Hills gereden. Dit was echt om je ogen uit te kijken, enorme huizen en auto's is het wat je hier alleen maar ziet. Helaas zijn we geen bekende acteurs tegengekomen haha

Van Beverly Hills zijn we doorgereden naar Hollywood en wilde Kelly graag een kleine tatoeage laten zetten in de tattooshop van LA ink. Eenmaal daar aangekomen heeft Kelly de vraag gesteld aan een van die artiesten en kon Kelly om 20:30uur 's avonds terugkomen en de kosten bedragen ongeveer 200 tot 250 euro (wat in Nederland voor een vergelijkbare tattoo misschien 50 euro kost). Erger nog, die beste artiest liep eigenlijk zomaar bij ons weg zonder ons iets meer te vertellen en om deze reden zijn we zelf ook maar vertrokken, wat een arrogantie, het gaat ze zeker voor de wind, maar niet met ons geld!

Van LA ink. zijn we verder door Hollywood gereden en hebben later nog een lekker hapje gegeten.

Morgen is onze laatste dag en gaan we toch nog even kijken of we meer van Beverly Hills en Hollywood kunnen bezichtigen. Vandaag zijn we alleen nog maar even op verkenning geweest.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!