Dag 16 De terugreis vanaf Los Angeles naar A'dam

Door Marijke F. - A long time ago

Vandaag was de terugreis naar Schiphol Amsterdam. We konden vanmorgen rustig aan doen omdat we uiteindelijk uiterlijk vanaf 11:00uur konden inchecken op Los Angeles Int. Airport.

Omdat we de huurauto iets buiten de luchthaven terug moesten brengen, hebben Deb en ik eerst Marijke, Kel en Tom en de koffers afgezet bij de luchthaven en zijn wij doorgereden naar het verhuurbedrijf.

Dit was ook weer een ervaring op zich, want wanneer je denkt de enige te zijn dan is dit ook weer een massa verwerking van mensen die alleen maar huurautos terug brengen. Moet je denken aan rijen dik van huurautos waar mensen lopen met een scanapperaat en even de barcode van de auto scannen en kan je de auto met sleutels gewoon achter laten.

Inchecken is allemaal goed gegaan en het boarden ging ook zonder problemen. We zaten in een grote Boeing 747 waar ruim 400 passagiers in kunnen.

De vlucht is verder voorspoedig verlopen en we hebben er ongeveer 10uur over gedaan van Los Angeles naar Schiphol te vliegen. Het tijdverschil is wel enorm deze kant op, we zijn namelijk om 13:50uur vanuit Los Angeles vertrokken en geland op Schiphol om 09:00uur Nederlandse tijd. Vanuit het vliegtijg zijn we door een hele korte nacht gevlogen en was het maar even donker.

Nu zijn we weer thuis en kunnen we de koffers uitpakken, wassen en weer opruimen.

Een ding kunnen we wel zeggen dat is dat we weer een hele ervaring rijker zijn.

Groetjes van Marijke, André, Kelly, Tom en Debbie 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!