San Diego: Old Town State Historical Park

Door Familie Verheyen - 27-07-2014 08:22

Om 6u30 was het eerste gefluister hoorbaar. Tijd om op te staan. Het was al aardig warm, waardoor we besloten om meteen maar buiten te ontbijten. Dat doen we overigens enkel als we op vakantie zijn.

De dagelijkse portie sport begon met het openen van het zwembad. Gezellig voor ons alleen. Nadien gingen we op zoek naar de trampolinematten, alleen springen zat er niet in. De matten en het omliggende kunstgras waren te warm om er over te lopen.

In de vroege namiddag reden we naar Old Town San Diego State Park, hetgeen je kan vergelijken met Bokrijk. Deze plaats is de geboorteplek van San Diego. Vandaag was het thema soldaten en bewoners van het midden tot einde 19de eeuw. In meerdere huizen kan je deelnemen aan activiteiten zoals bv. gokken: Yeltser heeft gewonnen, alhoewel hij geen letter Engels verstaat. In een andere woningblok was er folkloristsche dans. Het is hier overigens zeer warm, wat ons aanspoorde om iets te drinken in een Mexicaans restaurant. We hebben meteen ook een portie nacho's en taco's besteld. Best wel lekker.

De volgende halte werd Seaport, een openlucht winkelcomplex. Aan de overzijde liggen overigens een aantal bodems van de Navy. Het was er overigens bijzonder druk naar aanleiding van een beurs (Comiccon). Aan de personage af te leiden ging het over strip- en comicshelden. We hebben er meerderen tegen het lijf gelopen, net zoals de mobiel van de ghostbusters, die voor onze neus in panne viel. Een spookje onder de motorkap?

Vanavond ook al voor de eerste keer de BBQ aangestoken. Ons eten hebben we wel bij pillicht opgegeten, aangezien het hier al vroeg (20u) donker is. Soit, het heeft ook wel haar charme. Omdat we gisteren niet hebben kunnen zwemmen, hebben we vanavond de inhaalbeurt voor onze rekening genomen. Om 21u het verlichte zwembad in voor nog een uurtje waterpret.

Ons jongens en Vicky liggen ondertussen weer aardig te ronken.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan