Highway 1 to San Francisco

Door Familie Verheyen - 05-08-2014 09:16

Vandaag rustig opgestaan. Voor de eerste keer deze vakantie binnen ontbeten. De klassieke zwembeurt werd keurig ingepland om nadien nog even naar het strand te gaan. Gezwommen in de nabijheid van zeeleeuwen en dolfijnen. Zonder het te voelen weer flink aangekleurd en we zijn al aan het vervellen. Effe de durfal uitgehangen en eens onder de golven gedoken en met de golven meegezwommen. Dan komt de jeugd terug naar boven.

Nadien verder koers gezet via California 1 naar SF. Al bij al vlot verkeer en vrij vlug het hotel bereikt in Lombard Street, je kent de straat wel met haar scherpe haarspeldbochten. Verrassend is wel dat je in sommige straten niet mag afdraaien tijdens de ochtend- en avondspits. We hebben ook al enkele van de typische SF-straten gedaan (steil).

Vanavond zijn we gaan eten op Ghirardelli Square met een ijsje als afsluiter. De cablecars hebben we al even zien rijden en de haarspeldbochten hebben we van bovenaf bekeken. Misschien gaan we ze morgenavond met de auto verkennen, dan is het was rustiger in de stad.

Morgen naar Alcatraz en de pier. 

We hebben nog enkele foto's toegevoegd

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan