Highway 1 to San Francisco

Door Familie Verheyen - A long time ago

Vandaag rustig opgestaan. Voor de eerste keer deze vakantie binnen ontbeten. De klassieke zwembeurt werd keurig ingepland om nadien nog even naar het strand te gaan. Gezwommen in de nabijheid van zeeleeuwen en dolfijnen. Zonder het te voelen weer flink aangekleurd en we zijn al aan het vervellen. Effe de durfal uitgehangen en eens onder de golven gedoken en met de golven meegezwommen. Dan komt de jeugd terug naar boven.

Nadien verder koers gezet via California 1 naar SF. Al bij al vlot verkeer en vrij vlug het hotel bereikt in Lombard Street, je kent de straat wel met haar scherpe haarspeldbochten. Verrassend is wel dat je in sommige straten niet mag afdraaien tijdens de ochtend- en avondspits. We hebben ook al enkele van de typische SF-straten gedaan (steil).

Vanavond zijn we gaan eten op Ghirardelli Square met een ijsje als afsluiter. De cablecars hebben we al even zien rijden en de haarspeldbochten hebben we van bovenaf bekeken. Misschien gaan we ze morgenavond met de auto verkennen, dan is het was rustiger in de stad.

Morgen naar Alcatraz en de pier. 

We hebben nog enkele foto's toegevoegd

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!