Canada-USA

Door Familie Moerenhout - A long time ago

Vandaag eerst naar Grouse mountains in Noord- Vancouver gereden. De bedoeling was om met de kabelbaan naar boven te gaan en vandaar oa een mooi uitzicht te hebben over Vancouver e.o. Maar alles lag in de wolken, dus niet gedaan. Toen naar Het plaatsje Steveston waar Kees en ik 10jr geleden ook waren geweest. Leuk vissersplaatsje. De vis wordt daar vanaf de boot verkocht. Veelal door Chinezen en Japanners die hier in grote getalen wonen. Daarna over de grens, waar we nog een standje kregen van de douane, omdat we in de verkeerde rij stonden. Deze was alleen voor pashouders. Maar deze rij schoot juist zo snel op en dat vonden we wel goed gekozen zo! 

Een 40 minuten over de grens zijn we gestopt en ingecheckt bij een Best Western. Daarna gaaneten en met een borrel weer een lekker potje gekaart! Voor we in slaap zouden vallen, gestopt en lekker naar bed. Ad nog in z'n spannend boek zitten lezen. Die jongen is verslaafd aan dat boek. 

Tot morgen!

groeten KLAT

Reacties

Annie A long time ago

Gaan jullie ook naar de tuinen in Victoria??? of wat staat er nog op het programma.?
Drie weken geleden hebben wij (IK) in de mist gezeten voor een hele week. Sinds dien hebben we al 2 weken heel mooi weer circa 18-20 graden en hoop dat het zo blijft als jullie hier zijn maar hier aan de kust verandert het weer vaak in een dag.vEEL PLEZIER NOG
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!