Canada-USA

Door Familie Moerenhout - 26-07-2014 07:57

Vandaag eerst naar Grouse mountains in Noord- Vancouver gereden. De bedoeling was om met de kabelbaan naar boven te gaan en vandaar oa een mooi uitzicht te hebben over Vancouver e.o. Maar alles lag in de wolken, dus niet gedaan. Toen naar Het plaatsje Steveston waar Kees en ik 10jr geleden ook waren geweest. Leuk vissersplaatsje. De vis wordt daar vanaf de boot verkocht. Veelal door Chinezen en Japanners die hier in grote getalen wonen. Daarna over de grens, waar we nog een standje kregen van de douane, omdat we in de verkeerde rij stonden. Deze was alleen voor pashouders. Maar deze rij schoot juist zo snel op en dat vonden we wel goed gekozen zo! 

Een 40 minuten over de grens zijn we gestopt en ingecheckt bij een Best Western. Daarna gaaneten en met een borrel weer een lekker potje gekaart! Voor we in slaap zouden vallen, gestopt en lekker naar bed. Ad nog in z'n spannend boek zitten lezen. Die jongen is verslaafd aan dat boek. 

Tot morgen!

groeten KLAT

Reacties

Annie 26-07-2014 10:26

Gaan jullie ook naar de tuinen in Victoria??? of wat staat er nog op het programma.?
Drie weken geleden hebben wij (IK) in de mist gezeten voor een hele week. Sinds dien hebben we al 2 weken heel mooi weer circa 18-20 graden en hoop dat het zo blijft als jullie hier zijn maar hier aan de kust verandert het weer vaak in een dag.vEEL PLEZIER NOG
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan