Lange reis

Door Sylvia van Buchem - A long time ago

Zaterdagochtend, 5 juli, vroeg naar schiphol. Buurman Harald had ons mooi op tijd op Schiphol afgezet. Tijdens de vlucht naar LA werd omgeroepen dat Nederland had gewonnen van Costa Rica. De Nederlanders in het vliegtuig juichten. De meiden mochten ook voor vertrek in de cockpit kijken en op de stoel van de piloot zitten. De reis duurde bijna 24 uur.

In LA aangekomen, ingecheckt in het hotel. Na een frisse duik in het zwembad naar bed. Na een goede nachtrust en een ontbijt van koffie en donuts naar Disneyland. Dit was fantastisch. Alles is perfect gebouwd en georganiseerd. Het stadje van de film Cars was nagebouwd en een ritje in een Cars auto was super.

Op maandag uitgecheckt en naar het camper verhuur bedrijf. Hier duurde het lang voordat we eindelijk op weg konden. Het is wel even wennen om een camper van ruim acht meter te besturen. Na een rit van 3 uur op de KOA camping in San Diego aangekomen. Nadat de kinderen op bed lagen voor de camper een Budweiser gedronken en daarna lekker gaan slapen.

Reacties

Serge & Paul A long time ago

Wat een bak!!!!!Geweldig.
Leuk om jullie 1e verhaaltje te lezen hoor. Op naar vele volgende ;) Have Fun!

Liefs van ons

Peter en Marjan A long time ago

Super zo lange camper zeg.
Zit er ook een Tom Tom is ?
Jullie hebben natuurlijk goede wegenkaarten.
Dat ze ook zomaar in de cockpit mochten, heel leuk.
Groetjes

Dolly A long time ago

Wat een joekel. Dat je daar mee kunt rijden.

Elles A long time ago

Hallo allemaal,
Hoe bevalt het met jullie enorme sleurhut ? Wat een groot ding zeg! Snappen dat het ff wennen is met rijden. Wat sneu dat jullie zo'n lange reis hebben gehad maar jullie zijn er en beleven en zien al heel veel. Hier hebben wij een kater van de uitschakeling van NL. Met strafschoppen😭. Wat een leuk verslag van Luna. Bente, jij gaat toch ook wel iets schrijven, vinden wij heel leuk om te lezen. Have fun, maak veel foto's, zodat wij ook beetje meekijken en tot volgende verslag.... Liefs van ons hier, elles en de mannen

Germaine A long time ago

Zijn jullie al helemaal tot rust gekomen? Fijne reis met dat enorme voertuig
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan