Disneyland, Seaworld en Las Vegas (door Bente)

Door Sylvia van Buchem - A long time ago

Hoi!  Ik was in seaworld  en toen zag je een bortje en daar stont welcome Bente en toen mog je er in.  En toen zag ik een knufel die ik wilde, een zeehond en uiteindelijk kreeg ik hem. Ale  shows font ik hil leuk, dolfijne en  zeehond  en de orka en er was een meneer en die hat 1 dolar en er was een aperaat en die dolar hat hij in dat aperaat gedaan en  toen kwam er niks uit en toen liep hij weg  en toen pas kwam er een blikje cola uit en toen pakte de otter em snel ha ha.

In Disneyland heb ik in een echte Cars auto een race gereden en toen zag je ook allemaal andere Cars auto’s. Ik ging met mama in een gele en met papa in een paarse. Ik zag ook Takel en een politie en we gingen de banden verwisselen van Cars. Ook gingen we in een Cars tractor en die ging heeeeeeeeeeel hard rondjes draaien in een achtje. In Disneyland zag ik ook Mickey Mouse en Goofy en door de straten van Carsland reed ook Takel langs. Wat ook heel leuk was, was dat we in grote autobanden op lucht een soort botsauto’s gingen spelen.

Las Vegas was fantastisch en leuk maar ik zou je zeggen, je moet daar niet heen gaan, wel mooi maar gloeiend heet. En je had daar een hotel en die heette Circus Circus en daar kon je allemaal spelletjes doen voor grote mensen en voor kinderen. Toen ik 2 keer in de basket had gegooid kreeg ik een knuffelwolf. Dus het was eigenlijk wel heel leuk hiha hoehoe. En we gingen in een bus langs de strip en toen gingen we even naar de camper een slaapje doen maar ik had geen slaapje gedaan want ik was niet moe. En toen gingen we weer terug in een half uurtje ofzo, in de avond weer in de bus langs aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalle lichtjes en dat vond ik heel leuk want ik hoefde niet door de hitte te lopen. Dit was heel leuk

En oja, dit was ik ver geten oover het vliegtuig ik moest rennen om op tijt te zijn en waaren we nog op tijt wie weet ? Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  we waarennog op tijt omdat het vliegtuig  te laat was.

Klaar. Dit was mijn verhaal. Doei Bente (mooie naam he?)

Reacties

Dolly A long time ago

Hoi Bente, wat een verhaal. Jullie maken wat mee zeg. Volgens mij vermaken jullie je prima daar. Eigenlijk had ik wel mee gewild. Kunnen jullie me nog op komen halen?

Floris Beekhuis A long time ago

Dag Bente,
Wat een leuk en een mooi verslag heb je gemaakt Bente. Cool hoor.
Op school loopt het nu ten einde je mist dus helemaal niets. Ik wens je nog veel plezier in Amerika Bente.
Groetjes Floris Beekhuis.

Bente A long time ago

Dag Floris B, dank voor je bericht, tot in groep 4B en misschien daarvoor nog. Groetjes Bente, doeiiiii

Marjan en Peter A long time ago

Hoi Bente,wat een mooi verhaal heb jij geschreven en wat jullie allemaal meemaken, wij zijn gewoon jaloers.

andré en lettie A long time ago

Hoi Bente, jij kan ook al zo'n mooi verhaal schrijven. Je komt wel met veel knuffels terug naar Nederland, als ik dit zo lees. Wat leuk dat jouw naam vermeld stond op dat bord in Seaworld, zo ben je nog beroemd daar!
Geniet nog maar lekker van jullie vakantie. groetjes

Jesper✈️✈️✈️ A long time ago

Hoi Bente leuk wat je allemaal mee maakt ik zal wel mee willen en doe je de groeten aan Mickey Mouse
En Goofy

Groetjes Jesper

Bente A long time ago

Zal ik doen

Sem Hoogendoorn A long time ago

Hoi bente, wat een leuk verhaal heb je geschreven. Lijkt mij allemaal erg leuk en ook met zo'n grote bus (camper) bij jullie. Wel gek hoor dat jullie zo lang weg zijn. Tot gauw. High five van sem

Bente A long time ago

High five terug en dankjewel, Bente

Judy A long time ago

Hoi Bente, ik vind de stukjes die jij schrijft ook heel leuk om te lezen. En Bente is zeker een mooie naam!!!
Groetjes aan allemaal,
Judy :-D
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan