Disneyland en San Diego (door Luna)

Door Sylvia van Buchem - A long time ago

Toen we bij het hotel waren wouden we allemaal heel graag zwemmen mijn ouders wouden alleen na zoon lange rijs weer een biertje voordat ze iets gingen doen. Na het zwemmen gingen we wat eten maar we hadden niks gekocht dus gingen we naar de Mcdonalds want dat was heel dicht bij . Toen we waren uitgegeten gingen we weer naar ons hotel maar we zagen vuurwerk uit Disneyland waar we de volgende dag heen gingen . Toen we die dag wakker werden gingen we ochtend eten naar Disneyland  maar in Disneyland waren eigenlijk twee pretparken . Wij gingen naar de andere maar ik weet even niet meer hoe die heet . Toen we er in mochten zij een mevrouw dat we naar een attractie moesten die heel leuk was zij ze en dat we er met zijn allen in konden.  Maar we wisten even niet waar het was dus gingen we naar cars land daar was echt heel leuk en echt niet kinderachtig want de cars attractie gaat echt super hard op het laatst. En we zijn in banden geweest die op sterke lucht vliegt en in die tractoren  van cars en in nog andere dingen toen we veel hadden gedaan gingen we even middag eten en daarna even zwemmen omdat het echt warm was toen heb ik perongeluk  de strandbal op het dak gevolleybald . Toen gingen we weer naar Disneyland daar hebben we avond gegeten en we waren allemaal moe maar ik en mijn moeder gingen  naar de water show en dat was heel mooi en daar hebben we ook een paar video’s  van genomen. Daarna gingen we naar het hotel en daar lag iedereen al te slapen toen gingen wij ook slapen. De volgende ochtend gingen we ontbijten en mochten we ijshockeyen maar dan aan zoon soort voetbal tafel toen gingen we zwemmen en toen werden we opgehaald door de taxi en gingen we de camper op halen maar het was er heel druk dus we hadden 1 uur zitten te wachten en nog 1 uur voordat we echt reden. Het duurde 3 en een half uur toen we bij de camping waren en toen was het al laat dus we gingen avond eten. De volgende ochtend gingen Bente en ik naar het zwembad maar we konden de deur niet vinden toen we twee rondjes hadden gelopen wisten we waar de deur was toen we eindelijk konden zwemmen mochten we niet zwemmen omdat we nog konden verdrinken dachten zij dan want we hadden toch allebei a en b maar ik kan nog niet Engels praten. 2 nachtjes later gingen we 1 klein skeltertje voor Anouk en 2 ligfietsen voor Bente en voor mij huren. Wij zijn bij die camping ook nog naar een busje geweest en die liet ons San Diego zien  we zijn toen bij een plaatsje gestopt en daar zag je een onderzeeër een pirates of the carabien schip maar je kon er niet in want die man die daar werkte was alleen,  maar je kon wel in de onderzeeër kijken en in de twee andere grote boten.Toen gingen we een eindje lopen en daar zagen we een tendje waar je een ijsje kon eten daarna hebben  Bente en ik een boekenlegger gekocht  en daar heb ik ongeveer 10 kleine mensjes gezien en niet echt veel dikke mensen . Toen gingen we met de taxi naar de camping .

Dit was mijn verhaaltje. Einde. Luna.        

Reacties

Dolly A long time ago

Luna, jullie hebben er weer een mooie foto opgezet.
Zitten papa en mama verkleed in dat pak naast jullie op de foto? Jullie moet de groetjes hebben van Tommy en Co. Tommy is nu ook op vakantie, maar als hij terug is, zal hij jullie zelf een berichtje sturen.

Serge & Paul A long time ago

Wat is het toch leuk om jullie verhalen te lezen!
Wat doen jullie ontzettend leuke dingen.
Ik hoop alleen dat papa en mama inmiddels hun pak hebben uitgedaan anders lopen jullie wel een beetje voor schut met zulke ouders.

Veel plezier en wij kijken uit naar het volgende verhaal!!

Groetjes, Serge & Paul

Marjan en Peter A long time ago

Ook van jou een heel leuk verhaal.Zijn jullie met twee clowns op stap ?

Patricia A long time ago

Wat leuk om te lezen wat jullie allemaal mee maken. Veel plezier nog en geniet nog van jullie reis.

andré en lettie A long time ago

Hoi Luna, wat flauw dat jullie niet mochten zwemmen, ja kan toch moeilijk je A en B-diploma om jet nek hangen. maar zo te lezen, genieten jullie volop. Wat een fantastische reis, joh. geniet ervan en ik ben benieuwd je volgende verhaal te lezen.

Judy A long time ago

Hoi Luna,
Die mensen weten niet dat (bijna) alle kinderen in Nederland goed kunnen zwemmen :-) Moet wel hè, met al dat water om ons heen...
Wij gaan volgende week naar Disneyland Parijs. Nu weet ik een beetje wat we allemaal te zien zullen krijgen. Ik hoop dat wij het net zo leuk hebben als jullie!!!
Veel plezier en groetjes,
Judy
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan