Grand Canyon

Door Sylvia van Buchem - 23-07-2014 08:07

Op 14 juli vertrokken richting de Grand Canyon. In de middag aangekomen op de camping in een dennenbos. Een mooie camping die zelf in zijn watervoorziening moet voorzien. Ze hebben een truck en een trailer met een tank van 7000 gallon. Iedere dag rijden ze naar het stadje Williams om de tank te vullen. Op een ochtend was er paniek want een bezoeker had bij zijn vertrek vergeten de waterslang van de camper los te koppelen en trok een gedeelte van de waterleiding stuk. Het water stroomde over het terrein. Die dag moesten ze een extra ritje maken om water te halen.

De volgende dag een camping-dagje gehouden. Lekker uitgeslapen (doen we eigenlijk iedere dag), rustig ontbeten. De kinderen in de speeltuin en het zwembad en ’s middags een potje midgetgolf gedaan.

Op 16 juli naar de Grand Canyon geweest. Geen wonder dat het 1 van de zeven wereldwonderen is. Adembenemend. Bij de ingang gelijk een jaarpas gehaald voor alle natuurparken in Amerika  voor 80 dollar. Dat halen we er wel uit was onze Hollandse gedachte. Ook hier is alles weer goed geregeld. Voldoende parkeerplaatsen om de camper te stallen en verschillende buslijnen die je naar de mooie plekjes brengen. Iedere buslijn heeft een aantal stops waar je uit en weer op kunt stappen. Het is zo groots met zoveel verschillende kleuren steen dat je je ogen uitkijkt. En als je over het randje naar beneden kijkt is het zo diep dat je gelijk weer een stapje terug doet. Einde van de middag als de zon onder gaat zijn en onder de wolken op de rotswanden van de canyon schijnt verandert de kleur in de canyon om de paar seconden.

Reacties

Michel en Marlies vrooman 27-07-2014 20:19

Wauw wat een prachtige foto's, wat maken jullie mooie dingen mee! Leuk om af en toe jullie belevenissen te volgen.... Doe voorzichtig en geniet lekker verder.... Groeten van de vroomannen uit houten
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan