Dag 1 Manning NP

Door Rob den Heijer - A long time ago

Dag 1

Amsterdam-Seattle-Manning Park

Na een lange vlucht van ca 10 uur, met onderweg een mooi uitzicht op Groenland, landen we om 11.00 uur op Seattle airport. Binnen 15 minuten door immigration & customs, hadden op meer gerekend. Auto ophalen gaat wat moeilijker, maar lukt ook. Er is gelukkig een cabriolet en het is een Chevrolet Camaro; wat een beest! In de kofferbak passen de 2 rugzakken zodat de grote trunk koffers op de achterbank moeten na eerst het dak opengedaan te hebben…. Je moet wat over hebben om in stijl te rijden, nietwaar?

 

Nadat we uitgevonden hebben hoe de Joe-Joe werkt, gaan we op pad. Rijden is makkelijk en gaat voortvarend tot de grens. Mister Canadian Grumpy vraagt op we wel weten dat het 900 km is naar Jasper en dat in 3 dagen gaan rijden???? Ja dat weten we en met een uur vertraging kunnen we verder. Het beeld onderweg wordt steeds mooier, hoge bergen (Rocky Mountains??) met uitgestrekte naaldboombossen en witte nevelflarden erdoorheen. We komen op onze eerste slaapplek aan om 19.00 uur, dat is in Nederlandse tijd 04.00 uur…. We willen maar één ding en dat doen we dan ook als we 2 enorme kingsize (twee?)persoonsbedden zien. Allebei een zee van ruimte en zijn binnen 10 seconden in dromenland.

Reacties

Pamela A long time ago

Geweldig, ben blij dat jullie veilig zijn aangekomen en dat jullie een paar dagen van mijn mooie Canada gaan genieten! Wel fijn om een cabriolet Camero te hebben....been ruimte! Enjoy and be safe!

Carolien A long time ago

Leuk om te lezen ! Goed om te lezen dat alles goed verloopt! Wel een stoere auto, maar bagage lijkt inderdaad lastig....
Veel plezier, groetjes uit een warm Nederland!

Zoonlief A long time ago

Ja hoor, doe maar weer stoer met je auto, meneer Aygo!

Wel knap dat je in een kwartier door de douane bent. Helpt die hoed toch. ;) Maar ja, Canadezen fop je daar niet me hè?

Veel plezier en groetjes uit het vochtige, 35 graden tropisch oerwoud wat Nederland heet!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!