Dag 4 Banff

Door Rob den Heijer - A long time ago

Door zeer traag internet wat achterstand, maar met Best Western Highspeed wifi weer ingehaald! Vooral uploaden foto's is soms een crime...

Dag 4

Vanochtend opgestaan om 07.00 uur en dus eindelijk in goede tijdzone-ritme! We blijven vandaag in deze buurt en gaan eerst naar Banff wat een leuk stadje blijkt te zijn. Via het visitor centre gaan we een route maken terug naar Lake Louise om mogelijk wat wild te zien. Op de eerste stop zien we een eagle met een mooie witte kop. Begint goed, maar is ook gelijk het laatste wild dat we zien…

 

De route is mooi en we stoppen bij Johnsten Canyon, een mooie uitgesleten kloof met wild water erin. We klimmen een dik uur naar boven en zowel de tocht als de uiteindelijke waterval zijn de moeite waard. Zie foto dag 4.

 

We vervolgen de weg terug naar Lake Louis en gaan naar het meer met een zeer bekend uitzicht, dit is het meest gefotografeerde plekje van de Rockies. Zie foto dag 4.

 

Hierna gaan we terug naar het hotel en stappen er ineens vreemden onze kamer in, het slot blijkt niet zo goed te werken…. We krijgen gelijk een andere kamer (upgrade J) en gaan eten aan de overkant bij een jeugdherberg; curryrijst met groenten en kip… Weer op tijd naar bed!

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!