Dag 19 Grand Canyon helicopter vlucht

Door Rob den Heijer - A long time ago

Dag 19

We zijn om 07.00 uur op het vliegveld en checken in. Met afstand zijn we de eersten, over zenuwachtig zijn gesproken… Bij het aanmelden geef ik aan voorin de helicopter te willen zitten, dit was ook bij de boeking aangegeven. Wordt verzorgd, maar helaas bij het uitreiken van de kaartjes zie ik dat het toch misgaat. Heb dit niet geaccepteerd en werd gewijzigd wat me vernietigende blikken van een paar Fransosen opleverde, maar daar kan ik wel mee leven.

 

Om 08.00 uur vertrekken we en wat een ervaring is dit! Enorm wat een gevoel van vrijheid als de helikopter van boven de bomen de vallei induikt. Het uitzicht is erg groot omdat deze helicopter overal glas heeft. 50 minuten gaan voorbij binnen 5 minuten, zo lijkt het althans. Veel te vroeg zijn we weer terug op het vliegveld. Niet goedkoop, maar elke cent waard!

 

We gaan naar het hoofd visitor center, maar eigenlijk hebben we alles al vanuit de helikopter gezien en nog beter dan mogelijk is van de rand. We besluiten snel via de east entrance te vertrekken aangezien we nog ca 5 uur moeten rijden naar Bryce canyon. Na een paar laatste blikken op de Grand canyon, die werkelijk heel groot en mooi is, gaan we het park uit naar het noorden.

 

Onderweg zien we het landschap enorm veranderen en alle kleuren krijgen. Oranje zandduinen, roze-witte rotsen, groene heuvels, zwarte bergen tot een rode canyon…. Om 18.00 uur komen we aan in ons hotel en gaan eten bij Subway, echt waar Wessel!

Reacties

Theresia A long time ago

Wow, ik had jullie wel willen zien in die helicopter.... ;)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!