Dag 20 Bryce Canyon NP

Door Rob den Heijer - A long time ago

Dag 20

Wat een but hotel is dit, geen voorzieningen/wifi/koelkast/andere noodzakelijkheden, maar met één bed waarvan het matras is gevuld met keien. Sliep naast een ventilator, zo vaak probeerde Toby een betere houding te vinden….

 

Na uitslapen (07.00 uur) en ontbijt gaan we naar Bryce NP waar we klokslag 08.00 uur aankomen. Visitor center en op naar onze eerste hike, is een flinke. Queens Garden, hij is erg mooi maar duurt in totaal 4 uur waarin we naast de nodige miles ook nog eens >400 meter klimmen. Rond de middag zijn we allebei aardig gesloopt en kruipen de auto weer in. Zie dag 20 voor de foto’s…

 

Na wat gegeten en vooral gedronken te hebben rijden we naar het einde van het park en genieten van Rainbow view. Hierna gaan we één voor één de uitzichtpunten langs op de weg terug. Op deze manier hebben we a) de tocht in de koelste periode gelopen en b) is het qua mensen die we tegenkomen het rustigst omdat die preceis het tegenovergestelde doen. Vooral voor bij het uitzicht bij Bryce View schieten woorden tekort en moet ik toegeven dat van de 2 canyons the grand one het duidelijk aflegt tegen Bryce. Zie foto dag 20.

 

We komen ook nog 2 kraaien tegen bij een uitzichtpunt die gewoon blijven zitten, ook komen we op zo’n 30 cm afstand… Over niet bang zijn gesproken! Zie foto dag 20.

 

We gaan het park uit en rijden naar Red Canyon NP, wat tegen Bryce NP aanligt. Onwaarschijnlijk rode grond hier. Zie foto dag 20. Terug naar hotel, even relaxen en gaan eten in Bryce City. Morgen naar Zion NP!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!