Dag 4 Philadelphia

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Vannacht voor het eerst in de camper geslapen, dat was even wennen. Lars heeft te lange benen voor het bed dat hem toebedeeld was dus we moeten even kijken hoe we dat nu weer gaan oplossen, komt allemaal goed hoor, onze basketballer, volgens veel Amerikanen hier komt de vakantie vast en zeker wel door.

Vandaag met de trein naar Philadelphia, achteraf met de verkeerde kaartjes en met behulp van een hele vriendelijke meneer is het allemaal weer goed gekomen maar..... wel lekker goedkoop zo ;)

Met elkaar lekker rustig door de stad gewandeld en het graf van Benjamin Franklin en 4 andere ondertekenaars van de Declaration bezocht. Daarna op weg naar Carpenters Hall, hier werd de eerste bijeenkomst van het Constitutionele Congres gehouden. Vanuit het werkstuk van Lars voor zijn Meesterproef op school wilde hij hier wel graag kijken, so be it!

Daarna natuurlijk naar Independence Hall waar de ondertekening daadwerkelijk plaatsvond, voor de kids geweldig, voor ons een deja vu maar wel weer leuk om nog een keertje te zien met elkaar.

Als klap op de vuurpijl dan ook nog naar Liberty Bell en daar de meest gekke selfies gemaakt. De pap was toen echt wel op en nu liggen er 4 kids in het zwembad af te koelen en hebben wij even lekker rust, we gaan maar eens proberen zelf te koken vandaag, inventaris camper is niet compleet maar het zal best lukken. Eet smakelijk en voor in Nederland, Welterusten!

Reacties

Pa en Ma A long time ago

Volgens mij is het bij jullie ook mooi weer. Hier is het erg warm. Eet smakelijk en wij gaan inderdaad slapen. Tot gauw. Waar gaat het morgen naar toe??? Ik hoor je

Fam. Tiemessen A long time ago

Leuk om jullie reis te volgen, vooral het bezoek aan de independence hall.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!