Dag 7 Mount Vernon en op weg naar Williamsburg

Door Remco en Nicky van der Voorn - 22-07-2014 03:17

Vandaag lekker rustig aan begonnen, allemaal eerst maar eens onder de douche. de camper opgeruimd, we lijken wel een stelletje......!

Om 12.00 uur vertrokken richting Mount Vernon. Hier, wederom in de bloedhitte het huis van George Washington bekeken, wat een geweldig uitzicht had de familie toch. Ook de stoel die Washington gebruikte tijdens zijn presidentschappen gezien. Hierop zijn toch wel heel veel beslissingen genomen. En weet je de familie Washington kreeg per jaar wel 677 mensen te logeren!! Tja, dan mag je wel een groot huis hebben!!!

Verder vertrokken richting Williamsburg. In de file, dus het ging minder snel dan gehoopt. Om 20.00 uur lokale tijd hebben we, net voor sluitingstijd, de camping gevonden en hebben we weer een plekje gekregen.

Kids het zwembad weer in en wij even lekker relaxen!

Reacties

Claartje 22-07-2014 18:25 {{button-23408}}

Jemig..vol programma. Maar tot nu toe dingen die ik ook zou willen zien..
Jullie komen wel aan historische trekken.
Inmiddels hebben wij EU tour gedaan en zijn 1dag in Mulhouse geweest..grootste private autocolleclie gezien...de bouw-mannen vonden het mooi;-)
Geniet en de groetjes van Gijs en Huub (En kus v ons)

opa en oma 22-07-2014 22:43 {{button-23428}}

die g washington boft toch nog maar even dat de v.d voorntjes nu pas langs komen. hier gaat alles zijn gewone gangetje gaaf campertje wat is het voor merk gmc of een ford wij zijn net naar nijmegen geweest het isdaar maar minnetjes.met jackie gaat hethhel goed en ook metde rest van de veestapel. gr van opa en oma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan