Dag 9 Eerste officiële autodag!

Door Remco en Nicky van der Voorn - 24-07-2014 00:43

Goedemorgen Nederland, allemaal lekker aan het ontbijt?!

Vandaag van zwembad naar zwembad gereden. Vanmorgen eerst lekker rustig aan opgestart en de boel opgeruimd. Kids nog even het zwembad in om de dag al wel lekker koel te beginnen. De airco op gevaarlijk voordat we gaan zodat het in de camper goed te houden is en dan begint officieel onze eerste autodag om 10.30 uur onze tijd. Rond 17.00 uur tijd zijn we in Greensboro, natuurlijk onderweg al wel lekker gegeten bij ons, inmiddels favoriete restaurant (net als 16 jaar geleden!!) de Cracker Barrel.

Na de aanmelding, camper op de plek, airco weer op gevaarlijk en PLONS!!, het zwembad weer in om af te koelen. Nu is het lekker al het zweet is verdwenen, hebben we vakantie en gaan we straks eten, kampvuur maken en maar weer naar bed want morgen wachten ons nog 6 uurtjes in de camper op weg naar Atlanta. Tussenstop Greensboro en lekker rustig dagje vandaag!

 

Reacties

Pa en Ma 24-07-2014 22:13 {{button-23553}}

Heb even opgezocht: Cracker Barrel. Wel lekkere dingen gezien. Vind Stijn ook wel lekker denk ik. Was het vandaag nog steeds zo warm? Hier is het ook erg warm maar er komt nu een weersverandering aan iets koeler zeggen ze. Verder is alles o.k. Groeten van ons en de veestapel.

Tuut 25-07-2014 17:00 {{button-23644}}

Super! Geniet en ga nog een hele oel mooie dingen zien.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan