Dag 10 en 11 Atlanta

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Jemig, in dit land kan het ook regenen!! Op weg naar Atlanta een enorme bui gehad maar alles goed gegaan. Rond 17.00 uur plaatselijke tijd hier op de camping Stone Mountain aangekomen! Op de berg is een afbeelding van Jefferson Davis, Robert E Lee en Stonewall Jackson gemaakt, geweldig goed gedaan maar Mount Rushmore kan er niet echt aan tippen ;)

Op dag 11 dan met de metro naar Atlanta gegaan. Daar hebben we het graf van Martin Luther King en zijn vrouw bezocht. Ook de kerk van de dominee bezocht en dat was een geweldige ervaring.

Nog steeds is het snikheet hier in Amerika en na ons bezoek aan Atlanta dan ook met een grote PLONS het zwembad ingegaan. Even lekker afkoelen met elkaar en de reis voor morgen uitstippelen met behulp van WIFI dat het niet doet!! *&^^%&

In de avond naar een grote lasershow op Stone Mountain gegaan. Geweldig spectakel met als klap op de vuurpijl het volkslied waarbij iedereen ging staan en hard meezong. Tja… dat is nogeens iets anders als bij ons in Nederland. Er komt Please rise op het scherm en de hele meute gaat omhoog, legt zijn hand op het hart en zingt vol passie met het volkslied mee.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!