Dag 13, Graceland

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Ja, Elvis is al heel lang geleden voor een 14, 12  en 10 jarige en ja, ik weet dat het nu een oude..... is maar we gaan toch wel gewoon naar Graceland, zal jullie nog heel erg mevallen hoor!

Vanaf de camping lopen we naar Graceland en kijken we eerst even rond. Remco rent nog even terug naar de camper want je moet je bij de kassa legitimeren! Oke, dan met de shuttle naar de overkant en het huis in. Geweldig in 1 woord..... niet verklappen maar ook voor een 14, 12 en 10 jarige! ;)

Jammer genoeg wordt Lars niet lekker en is voor hem de route door Graceland een stukje korter. Al met al dan toch ook nog wel de moeite waard want om hem heen komen steeds meer mensen helpen. Een mevrouw van hier geeft aan dat het vandaag ook wel HEEEEEEEL erg heet is en dat ook zij het snikheet heeft ondanks dat zij al 45 jaar in Memphis woont!

Vanavond gaan we in een restaurant eten en daarna worden we in een roze cadilac thuisgebracht, ik ben heel benieuwd. Eerst vanmiddag maar eens heel veel wassen, lekker zwemmen, bijkomen, uitrusten, enz.

 

Reacties

hans en mellinda en kids A long time ago

Wauw wat een mooie belevenis!
Hoop dat t goed gaat met Lars..
Eet smakelijk en fijne dag! Wij duiken hier t bed in😀
Groetjes!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!