Dag 14, op weg naar Vicksburg

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Gisteravond was toch wel een top hoor! Hoe erg kun je je schamen als je door een roze cadilac opgehaald wordt en weer bij de camper afgezet ;)

Het was een geweldige ervaring en dat inbegrepen bij het eten in het restaurant en eten was LEKKER!!!!

Vandaag op weg naar Vicksburg, de route is ietwat aangepast want helemaal doorrijden naar New Orleans gaan we niet helemaal halen en dan wordt de tijd in de canyons te kort. Geen man overboord, we gaan hier morgen heerlijk genieten van het uitzicht op de Mississippi (hebben we vanavond ook al even gedaan) en gaan de burgeroorlog maar eens uitpluizen. Verder heeft Remco grote plannen als het gaat om het bezoeken van een plantagewoning dus morgen genoeg te doen. Daarbij komt dat we weer heerlijk gegeten hebben bij de Cracker Barrel dus wat wil een mens nog meer. We hebben echter wel 1 probleem, verder richting het Westen zijn nog maar weinig restaurants van de Cracker Barrel, waar moeten we dan gaan eten????? Nee, niet bij de Mac op de Burger King!!! Iemand nog een goed idee?

Reacties

tuut A long time ago

Nicky, zelf koken???

Ne, geen goed idee.

Ga heerlijk genieten.

opa A long time ago

Ga eens lekker koken b.v een brandnetel soepje met vleermuis bloed om in h potter stijl te blijven . of gewoon een frietje met. gr pa
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!