Dag 18 Fort Worth en op weg naar Houston

Door Remco en Nicky van der Voorn - 02-08-2014 04:46

Gisteravond kreeg Remco op de camping de tip om naar Fort Worth te gaan. Hier zou het vee rond het middaguur door de stad geleid worden en dat onder begeleiding van ECHTE cowboys!!

Vanmorgen dus vroeg opgestaan en naar Fort Worth vertrokken. Nou de koeien vielen een beetje tegen maar Bodil heeft eindelijk op een echte koe gezeten en daar hebben we foto's van gemaakt hoor! Leuke winkeltjes bezocht en natuurlijk hebben papa en mama echte laarzen gekocht en ja...... papa heeft ook een echte hoed!

Nog even lekker rondgekeken en toen in de camper op weg naar Houston. Op zich is dit stuk best in een paar uur te rijden. Je moet dan alleen niet in de spits midden in Houston zijn! Gelukkig is alles weer goed gegaan en zijn we rond half 7 onze tijd op de camping van onze keuze aangekomen en raad eens!!! Naast de camping zit ons favoriete restaurant de CRACKER BARREL! Jullie snappen dus wel waar wij vanavond gegeten hebben ;)

Houston is de meest zuidelijke plaats waar we heengaan deze reis, vandaag is het vrij bewolkt (en dat is maar goed ook anders is het niet uit te houden waarschijnlijk). Morgen zullen we eens bekijken wat hier allemaal te beleven valt want jullie snappen natuurlijk wel dat een bezoekje aan het spacecenter er wel bij inzit. Morgen meer......!

Reacties

hans en mellinda en kids 02-08-2014 05:00 {{button-24286}}

Geweldig!!! Bodil op een echte koe!! En die cowboys???
Geniet van Houston! Do we have contact???
Groetjes van ons!

Pa en ma 02-08-2014 08:46 {{button-24294}}

Bodil daar was je bijna bij boer Theo. Alleen hebben zijn koeien niet zulke grote hoorns. Gaaf hoor die foto. Jullie zijn nu al bijna 3 weken onderweg. Went het nomaden bestaan al een beetje? Veel plezier in het spacecenter. Weer een heel ander onderwerp. Groetjes van ons beiden. en de rest

Opa 02-08-2014 13:47 {{button-24323}}

Als ik vanavond omhoog kijk kan ik dan even naar Max zwaaien in zijn RAKET.
Doei Gr van Opa
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan