Dag 18 Fort Worth en op weg naar Houston

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Gisteravond kreeg Remco op de camping de tip om naar Fort Worth te gaan. Hier zou het vee rond het middaguur door de stad geleid worden en dat onder begeleiding van ECHTE cowboys!!

Vanmorgen dus vroeg opgestaan en naar Fort Worth vertrokken. Nou de koeien vielen een beetje tegen maar Bodil heeft eindelijk op een echte koe gezeten en daar hebben we foto's van gemaakt hoor! Leuke winkeltjes bezocht en natuurlijk hebben papa en mama echte laarzen gekocht en ja...... papa heeft ook een echte hoed!

Nog even lekker rondgekeken en toen in de camper op weg naar Houston. Op zich is dit stuk best in een paar uur te rijden. Je moet dan alleen niet in de spits midden in Houston zijn! Gelukkig is alles weer goed gegaan en zijn we rond half 7 onze tijd op de camping van onze keuze aangekomen en raad eens!!! Naast de camping zit ons favoriete restaurant de CRACKER BARREL! Jullie snappen dus wel waar wij vanavond gegeten hebben ;)

Houston is de meest zuidelijke plaats waar we heengaan deze reis, vandaag is het vrij bewolkt (en dat is maar goed ook anders is het niet uit te houden waarschijnlijk). Morgen zullen we eens bekijken wat hier allemaal te beleven valt want jullie snappen natuurlijk wel dat een bezoekje aan het spacecenter er wel bij inzit. Morgen meer......!

Reacties

hans en mellinda en kids A long time ago

Geweldig!!! Bodil op een echte koe!! En die cowboys???
Geniet van Houston! Do we have contact???
Groetjes van ons!

Pa en ma A long time ago

Bodil daar was je bijna bij boer Theo. Alleen hebben zijn koeien niet zulke grote hoorns. Gaaf hoor die foto. Jullie zijn nu al bijna 3 weken onderweg. Went het nomaden bestaan al een beetje? Veel plezier in het spacecenter. Weer een heel ander onderwerp. Groetjes van ons beiden. en de rest

Opa A long time ago

Als ik vanavond omhoog kijk kan ik dan even naar Max zwaaien in zijn RAKET.
Doei Gr van Opa
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!