Dag 19 Houston

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Houston, we have had a problem ;)

Nou, we zijn geweest hoor, we hebben alle raketten gezien en hebben op Mars gelopen. Leuke dag gehad in het spacecenter in Houston. Gelukkig is het hier nog steeds bewolkt en is het goed te houden, zeker als je bijna de hele dag alleen maar techniek bekijkt ;)

Vanmorgen eerst lekker uitgeslapen en daarna boodschappen gedaan voordat we vertrokken naar het spacecenter. Daar aangekomen was meteen favoriet het springen vanaf een hoogte zodat je het gevoel van gewichteloosheid kunt evenaren. Helaas waren  Max en Bodil te licht bevonden en mochten zij niet springen, zwaar oneerlijk vonden zij maar helaas voor hen zijn Amerikanen strikt in hun regeltjes dus hoe ze het ook probeerden, wat ze ook zeiden, ze kwamen niet door de keuring!

Daarna enorme raketten en andere snuisterijen rondom raketten bekeken en een tour over het terrein van Nasa gemaakt.

Nu weer bij de camping met een volle buik. Nee, deze keer niet van de Cracker Barrel maar van een Texaans BBQrestaurant (heerlijk!!!).

Morgen toch nog maar een stukje zuidelijker (ik was gisteren even verkeerd geinformeerd) richting San Antonio

We zijn inmiddels over de helft van onze vakantie heen, het nomadenbestaan bevalt ons prima. Gelukkig is het hier overal droog en warm en is er op iedere camping een zwembad zodat de kids lekker kunnen ravotten. We houden dit nog wel even vol!

Reacties

Claartje A long time ago

Even een paar dagen bijgelezen.
Wauw. Hier in Bemmel gister n ouderwetse stortbui gehad ...papaaa de wc borrelt! Maar de zon schijnt al weer.
Huub zijn kamer is gewit dus ik heb nu spierpijn. En hij heeft nieuwe gordijnen uitgekozen. "Die baby dingen daar ben ik nu echt te groot voor!".
We beginnen jullie al te missen maar zwerf en geniet nog verder in "U states nights,het land vd begrensde onmogelijkheden"XXxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!