Dag 20 en 21 San Antonio

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Gisteren van Houston naar San Antonio gereden, dit ging zo voorspoedig dat we uitgebreid konden eten in een heerlijk BBQ-restaurant dat wel een beetje leek op het huisje van Hans en Grietje.

Vanmorgen eerst maar eens heerlijk wakker geworden, de bus naar downtown San Antonio stopt hier bij de camping voor de deur dus de camper kan vandaag een dagje bijkomen.

In San Antonio natuurlijk The Alamo bezocht. Hier is een enorme strijd geleverd tussen 250 Texanen en 1500 Mexicanen om de onafhankelijkheid van Texas. Bekendste persoon hierbij was Davy Crocket. In veel cowboyboekjes kun je lezen over de slag bij The Alamo.

 Na ons bezoek gegeten bij een echt Mexicaans restaurant. Nou dat viel niet mee hoor voor verschillende personen! Toch met onze buik vol weer verder gelopen over de Riverwalk van San Antonio en daar genoten van alles en iedereen die/wat we tegenkomen.

Op de camping het zwembad weer in en om toch even weer in Nederlandse sferen te komen hebben Lars en Stijn dan toch nog maar even de conference van Jochem Myer zitten kijken. Daar zullen we komende week wel meer van horen als het gaat om bepaalde uitspraken! Gelukkig kennen we de conference inmiddels allemaal op ons duimpje!

Vanavond vroeg ons mandje in want morgen wordt het een zeer lange dag richting El Paso, op naar de Canyons zo onderhand. Vanaf vandaag hebben we nog 10 dagen onze camper, het laatste stuk van onze reis is nu echt ingegaan, jammer, we hadden via de noordkant best nog terug willen rijden richting New York maar onze vakantiedagen zijn daarvoor echt te kort!

Andere keer dan misschien....????!!!

 

Reacties

Pa en Ma A long time ago

Volgens het weerbericht is het nog erg warm bij jullie. Voor mij te warm hoor.Houden jullie het nog een beetje die warmte???? Gelukkig kun je overal zwemmen om weer af te koelen. Komen jullie nog Nederlanders tegen? Het laatst stuk van een prachtige reis komt er nu aan met de Canyons als bijna afsluiting.
Nou ik spreek en hoor jullie nog. Groeten van ons en de rest.

Agnes Evers A long time ago

Hallo allemaal,wat hebben jullie toch een geweldige vacantie ,we kunnen het goed volgen.Nu regent het een beetje niet noemens waardig.Geniet nog vanjullie laatste vacantie week.Lieve gr.Bart en Agnes.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!