Dag 29 Hooverdam en onderweg......

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Na een nachtje slapen en rustig wakker geworden te zijn gaan we dan toch maar weer op weg ;)

Laatste loodjes beginnen nu te wegen!! En het is superwarm in dit deel van Amerika. We zullen bijna blij zijn als we straks in San Francisco mindere temperaturen hebben. Op andere blogs hebben we al gelezen dat we daar misschien onze lange broek wel weer aan moeten!!!

Als eerste een bezoek gebracht aan de Hooverdam, zo immens groot!! Maar ook zo heet dat Max het dit keer bijna niet meer volhield. Daarom maar snel naar de camper terug en rijden naar Calico een echte ghost-stad. In 1881 waren hier de mijnen om het zilver uit de bergen boven de grond te krijgen maar toen een aantal jaren later de mijnen minder opleverden trokken de mensen hier weer weg. Jammer genoeg kwamen we tegen sluitingstijd pas aan dus konden we de verschillende attracties niet meer in maar…. in Amerika kun je dan wel gewoon in het park rondlopen en omdat iedereen dan vertrekt kom je pas echt in een ghost-town terecht. Ook hier was het erg leuk en hebben we veel geleerd over de manier van leven in die tijd.

Nu op weg naar Bakersfield en dan door naar de grootste bomen die in Amerika te vinden zijn, morgen gaan we ze maar eens bekijken!

O, Lars is ook nog helemaal in mineur want toen we de grens overgingen naar Californie werd er een controle uitgevoerd en is zijn hout/brandhout uit de camper gehaald omdat er misschien wel beestjes in konden zitten die ze in Californie niet willen hebben...... nou ja!!!..... Lars helemaal ontdaan!!!

Reacties

Claartje A long time ago

Ja het blijft het land van de begrensde onmogelijkheden...Die beestjes houden zich netjes aan de grens dus moet Lars ze niet illegaal mee nemen..
Hier begint Gijs jullie te missen (nou ja.. alleen Max)
"Komt Max nog terug VOOR de vakantie voorbij is...?!" Vandaag gaan we aan zijn kamer beginnen (alleen witten, gordijnen zijn nog goed gekeurdt!) Kermis was 1x leuk...allebei blauwe plekken vd botsauto. Nu weten ze het nut van een riem...xxxx en tot gauw
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!