Dag 31 Yosemite National Park

Door Remco en Nicky van der Voorn - 15-08-2014 06:16

Tjonge, jonge, we zitten er onderhand wel doorheen vandaag. Vanmorgen nog vol goede moed de dikke, grote bomen in Yosemite bezocht met de shuttle bus. Daarna zou het toch niet al te ver meer moeten zijn (183 miles) naar San Francisco!!!

Het liep echter even iets anders. Na Yosemite geen camping meer te vinden zeg en we moesten het zelfs gaan vragen bij een motel!! Inmiddels hebben we dan wel een plek weten te bemachtigen en zijn de tassen en koffers ingepakt. De rest van onze troepjes gaan we nu, met een volle buik inpakken, Lars heeft gekookt terwijl wij met z'n allen de troep opruimden.

Morgen tussen 9 en 11 uur moeten we de camper inleveren. We weten de weg dus dat moet niet meer moeilijk zijn maar.......... dat is wel heel vroeg opstaan!!

We gaan maar gauw weer aan de slag zodat we morgen de boel klaar hebben en snel kunnen vertrekken.

Ik weet niet of we de aankomende dagen WIFI hebben in het hotel dus het kan even duren voordat dit blog weer aangevuld wordt. We gaan nog 3 dagen genieten van San Francisco en daarna stappen we maandag op het vliegtuig naar huis.

De vakantie was een geweldige ervaring. We hebben veel gezien, gelachen, gehuild, ons verveeld tijdens de lange autodagen, de wifi iedere keer opgezocht om toch nog een beetje contact met Nederland te houden, de airco aanbeden toen het zo warm werd maar 's nachts vervloekt als we door de herrie niet konden slapen. Dit land is geweldig en bijna 5 weken er doorheen reizen is natuurlijk veel te kort om alles te kunnen zien. We gaan zeker nog een keertje hoor..... dat wordt weer sparen!!!

Lars gaat echter eerst nog zijn eigen reis maken. Daar kijken we natuurlijik allemaal naar uit. Vanaf 10 december a.s. zit hij in Zuid-Afrika!!! En daar heeft hij zin in!!!!!

Nederland, misschien tot morgen maar anders zeker tot volgende week als we weer thuis zijn, goedemorgen!!!!

Reacties

tuut 15-08-2014 08:03 {{button-25057}}

Ik heb genoten van jullieverhalen.Ga a.u.n.gauw terug!

GToei reis en ik kom gauw de foto's bekijken.

Voor allemaal; goei reis en tot gauw.
Tuut

lizzy 15-08-2014 08:45 {{button-25064}}

ik heb de kaart van de koe gehad. helemaal uit Amerika. het is heel leuk daar zie ik. tot snel

hans en mellinda en kids 15-08-2014 18:44 {{button-25092}}

Wat een verhalen. Wij hebben ervan genoten. Geniet van jullie laatste dagen in the States.
Tot volgende week!
Have a save journey!!

Pa en Ma 15-08-2014 23:12 {{button-25107}}

De camper ingeleverd en nu in een hotel. Lekker in bad en slapen in een echt bed. We zijn naar jullie huis geweest en alles is netjes, het gras weer gemaaid. Jullie kunnen thuis komen. Lekker slapen straks. Wij gaan nu naar bed. Tot morgen. Groetjes van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan