Dag 32, San Francisco!

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Hoera, we zijn er!!, we hebben het gehaald, we zijn in San Francisco, vlakbij het vliegveld waar we maandagmorgen weer zullen vertrekken naar Nederland.

Vanmorgen eerst de laatste spullen in de camper opgeruimd, daarna vlug allemaal in de gordel en op naar het inleverpunt. Daar alles geregeld en toen met de taxi naar het hotel, ons geweldige hotel kan ik wel zeggen, veel luxer als in New York maar goed, ook een half uur in de trein naar downtown San Francisco!

Vanmiddag die poging maar eens gewaagd. De jongens en Bodil wilden toch wel heel graag de zeeleeuwen zien dus op naar pier 39! Wat is het hier koud zeg, je wappert haast uit je shirt! Wij, nog helemaal gewend aan de woestijntemperaturen lopen met kippenvel rond in deze stad! Maar...... hij is en blijft geweldig mooi.

Om weer een beetje in ons ritme te komen gaan we lopen en bedenken we dat we in deze stad ook best kunnen fietsen en de hop on hop off bus kunnen nemen om daadwerkelijk alles te zien. Natuurlijk moeten we ook nog gaan eten in Chinatown en, en, en, en...... Jullie zien het al, waarschijnlijk hebben we veel te weinig tijd maar goed, we gaan ons best doen.

Na de zeeleeuwen (ze waren geweldig!) nog even een beetje rondgekeken en in de trein terug naar het hotel, eten in het restaurant en het bad in want...... wij zijn wel aan een wasbeurt toe ;)

Nu gauw naar bed want morgen is het wederom een drukke, een na laatste dag!

Reacties

Agnes en Bart A long time ago

Hallo allemaal ,nog even een berichtje,wij hebben alles goed kunnen volgen waar julie overal geweest zijn ,daar hebben wij ook van kunnen genieten.Een hele goede vliegreis terug,en tot a.s dinsdag.Gelukkig.Lieve groetjes allemaal,Bart en Agnes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!