Dag 33 San Francisco

Door Remco en Nicky van der Voorn - A long time ago

Vanmorgen zijn we dan maar eens begonnen met een ECHT Amerikaans ontbijt (pancakes, bacon en eieren). We zatten echt helemaal vol en dan hadden we met z'n zessen nog maar 4 ontbijtjes besteld!!!

Daarna in de shuttle en de trein richting downtown San Francisco! We hebben de hop on hop off bus genomen en die was bij de Golden Gate geweldig (en heel erg koud als je boven zat maar gelukkig hadden we de truien nu wel mee!). De rest van de tocht duurde heeeeeeel erg lang en we hebben eigenlijk maar heel weinig gezien. Morgen gaan we proberen nog iets meer te zien van San Francisco als we op de fiets gaan stappen (tandems??) om de stad te verkennnen.

Na al dat gebus waren we wel toe aan iets lekkers en dat hebben we gegeten in Chinatown en ja, dan moet een boer soms ook iets eten dat hij niet direct kent (een puber in ons geval) en dat geeft nogal wat strubbelingen maar al met al was het geweldig lekker, het mocht alleen wel veeeeeeel meer zijn want onze wilde dieren hadden HONGER!!!

Daarna nog een poos rondgezworven door Chinatown, heerlijik in alle winkeltjes gekeken en gesnuffeld (alhoewel mannen dat niet echt heerlijk vinden hoor ;) )

Tja.... en dan wordt het toch weer donker en moesten we toch weer naar het hotel met de trein en de shuttle. Jammer, weer een dag voorbij.

Nu snel naar bed en morgen nog 1 dag in de stad om echt alles te kunnen zien.

Goedemorgen Nederland, welterusten vanaf hier!

Reacties

tuut A long time ago

Nog 1 x een berichtje bij m'n ontbijt?

Ik zal het gaan mssen.

Heel goede reis en to gauw.

Tuut

alex saskia lizzy en tara A long time ago

we genieten enorm van jullie belevenissen. bijna is dit mooie avontuur afgelopen. een top ervaring!

Pa en Ma A long time ago

Het is hier maar 18 graden dus de truien aan in Nederland
Nog 1 dag in San Francisco en jullie droomreis zit er op. Het was heel erg leuk om jullie zo te kunnen volgen op jullie avontuur in Amerika. Heel anders dan 16 jaar geleden toen was het 2x per week een telefoontje met een teken van leven. Goede vlucht en tot gauw in Nederland. Groetjes van ons.

hans en mellinda en kids A long time ago

De laatste loodjes van jullie wereldreis zit er bijna op... geniet van de laatste dag en een hele goede en veilige reis terug.
Hier is t koud inmiddels en vooral nat.. een vroege herfst😧
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!