dag 8

Door Grethy de Jong - A long time ago

Vandaag al weer het einde van dag 8. We zijn ondertussen van san franciso naar los angeles gereden. Eerste stop daar was bij Carmel monterey . Prachtige kustlijn met vele rotsen en erg helder water. We zijn uiteraard ook nog even gestopt om te zwemmen. Brrr. Best nog wel koud. Overnachting op een vamping in een state park wat weer erg mooi was. 

De volgende dag hebbeb we eerst een bezoek gebracht aan hearst castle bij Simeon. Ontzettend groot landhuis/ kasteel ooit gebouwd door een man die heel europa is doorgereisd en dat is in zijn huis dan ook goed te zien. Heel veel verschillende stijlen. Erg veel marmer en mege plafonds van houtsnijwerk. We hebben maar eeen klein deel gezien maar was de moeite waard. Toen verder naar SantaBarbera. Kwamen er nog een stoet van mooie hot rods tegen die gingen parkeren oo de pier. Wij zijn maar even weer gaan zwemmen en hebben de lunch gedaan bij het strand. Prachtig stadje overigens. Toen verder naar Malibu waar we een prachtig plekje hebbeb met uitzicht op de Pacific. Zodra de camper stond hebben we een stuk op het strand gelopen en ook vlak langs de huizen die daar letterlijk op het strand staan, van die rijkeluitjes enzo.  

De reis gaat in ieder geval heel goed, we genieten dan ook echt en gaan morgen een bezoek brengen aan Los Angeles.  Ook zullen we nog even denken aan het moment dat vele mensen in nederland vandaag de slachtoffers gedenken die zijn omgekomen bij de vliegtuigcrash. Wat afschuwelijk allemaal. Hier ktijgen we daar niet echt veel van mee trouwens. 

 

Hopelijk tot snel (als we weers eens internet hebben)

Reacties

F. Heemstra A long time ago

hoi hoi , gevonden! Wat een mooie reis! en wat een mooi land he. gaan jullie ook naar Disneyland? De enige echte! Doe de groeten aan Bruce en geef 'm een stevige zoen van mij! Mieke

arie de jong A long time ago

merk dat jullie genieten blijf dat vooral doen hier is alles goed gr van ta en mariejan

F. Heemstra A long time ago

jullie zijn op tijd? uit California weg, allemaal branden en mensen op het strand door de bliksem geraakt. Dit even ter info...
veel plezier nog ,groetjes van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!