Welkom

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

Het belooft vandaag weer een mooie dag te worden. Opnieuw een strakke blauwe lucht en de temperaturen zullen weer naar de 30° C oplopen. Heerlijk. Omdat we begin van de middag Henk en Els van het vliegveld gaan ophalen toch nog even een uurtje in de zon gelegen. Kom ik in ieder geval niet echt wit thuis. Rond 11.15 richting het vliegveld gereden. We willen natuurlijk niet te laat zijn om onze gasten op te vangen. Met het nieuwe systeem ben je nl zo door de douane. Rond 12.00 uur staan we te wachten op onze gasten, met naambordje natuurlijk! Zo kunnen ze ons in ieder geval niet missen. Na 15 min. komen de eerste mensen uit het vliegtuig druppelen. Het kan dus niet lang duren voor we ze de bocht om zien komen, zou je denken, omdat ze op de eerste rij van de tourist klasse zitten. De eerste groep komt langs, daar zitten ze niet bij ... we zien vele mensen voorbij komen .... geen Henk en Els. Ok, ze zijn vroeg op Schiphol, dus koffers als eerste in het vliegtuig, als laatste eruit. Dat kan. Weer groepen mensen, nog steeds niet ... het zal toch niet waar zijn??? Herhaling van vier jaar geleden??? Wie komen er, bijna als laatste naar buiten?? Ja hoor!!! daar zijn ze dan! Gelukkig, toch gelukt om de USA binnen te komen, weliswaar weer problemen met het visum, maar het is toch gelukt. Welcome to Los Angeles!!

Nadat ze zich hebben omgekleed zijn we direct op pad gegaan om wakker te blijven. Heerlijk even naar de oceaan gereden en daar genoten van het uitzicht en het zonnetje. Vandaag helaas geen dolfijnen gezien. Daarna door langs de kust naar Santa Monica en heerlijk op het terras bij Starbucks gezeten. Daarna nog wat boodschappen gedaan en via de Topanga Canyon naar Hollywood gereden en wat gegeten. Ik moet toegeven, niet het leukste restaurant, maar wel heerlijk buiten gegeten en genoten van de Orange Chicken. Als afsluiter zijn we doorgereden naar het Observatory in Grifftih Park om te gaan genieten van het mooie uitzicht op LA. Helaas waren wij niet de enige die op het idee kwamen. Wij hebben het nog nooit zo druk meegemaakt als vanavond. Een dikke file en geen parkeerplek. Waarschijnlijk omdat het weer zo helder is en je LA mooi verlicht kan aanschouwen. Dus uit de auto gesprongen en snel wat foto's gemaakt. We moeten dus nog maar een keer terug. Inmiddels beginnen Henk en Els het moeilijk te krijgen en zijn we weer naar het hotel gegaan. We hebben ze toch nog tot 21.00 redelijk wakker kunnen houden. Het was een geslaagde eerste dag. Morgen begint onze grote reis. We zijn er klaar voor! Welterusten.

Reacties

Emmaline A long time ago

Zeker door papa zijn Taliban baard?! Haha niet te geloven.. Voor een volgende keer moeten jullie dat visum maar aanvragen bij de esta 😉 haha ben benieuwd wat er nu weer was...🙈 geniet lekker!! X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!