The Strip

Door Ed en Jolanda Bakker - A long time ago

12-11-2014 - 23c


Vandaag hebben we alle calorieën, die we de laatste dagen hebben gegeten, er weer afgelopen. We hebben de auto in Bally's/Paris gezet en vandaar alle hotels aan de linkerzijde (gezien vanaf ons hotel) van de Strip bekeken. Het Flamingo, het Venetian, het Wynn, het Encore.  Schitterend!

Je weet niet wat je ziet in die hotels! Je bent zo druk met alle indrukken en foto's dat je soms goed moet blijven nadenken en niets gaat vergeten. Net als 4 jaar geleden heb ik bijna weer een hotel opstelten gezet om een tas te laten staan. Gelukkig kwam ik er zelf heel snel achter en heb mijn tas weer in mijn bezit gekregen. Gelukkig ( net als toen in de metro) zat er niets van waarde in, maar hoe dom kun je zijn! Laten we het maar op de leeftijd houden, oma moet beter op haar spulletjes letten. 
Na de lunch de hotels aan de andere kant van de Strip bekeken en zo weer terug naar de auto gelopen. Onze zolen plakten nog net niet vast aan de weg. Een stappenteller zou overuren hebben gedraaid. We krijgen er geen genoeg van en hebben de smaak te pakken, althans Els en ik, dus op naar de outlet. Vandaag het outlet centrum aan de zuidkant, morgen de andere helft aan ten noorden van Las Vegas. Laten de mannen nou met tassen vol thuis komen!!! Morgen gaan wij onze slag slaan. Vast!!!
Voor nu in ieder geval welterusten en morgen zonder vermoeide voeten weer op.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!