Romantiek zit in de lucht!

Door Ed en Jolanda Bakker - 14-11-2014 08:51

Vandaag met een goed ontbijt begonnen omdat we weer een stevige wandeling tegemoet gaan. Je kunt hier zelf je ontbijtje samen stellen en vooral de omelet met groente samen stellen als ze je begrijpen. Ons Els bestelde een omelet met ""champions", wat ze niet helemaal goed begrepen. "Oh, you mean mushrooms"! Ach, zo hebben we allemaal onze momentjes :-) Na het ontbijt moeten ze nog even gokken. Ze zijn niet achter die apparaten weg te slaan!

Gelukkig krijg ik  het toch steeds weer voor elkaar om ze uiteindelijk achter die machines vandaan te slepen en op pad te gaan. Vandaag hebben wij de hotels aan de rechterzijde vande Strip bekeken. Je blijft je ogen uitkijken bij al die luxe en begrijpt werkelijk niet dat het altijd maar druk is, overal waar je komt. We zijn begonnen in het Bellagio, door naar het Cosmopolitan, Aria en New New New York. Vandaar weer terug richting The Bally's, want daar  staat de romantiek te wachten. SURPRISE!!!!

Wat een happening! Helemaal leuk. Romance is in the air!! Els kan weer iets van haar bucketlist afstrepen. Het kan allemaal in Vegas!

Buiten het hotel was er nog even een paniekmoment. De security heeft een onbekende pakketje in een prullemand gevonden. Alle toeters en bellen gingen af. Iedereen moest uit de buurt, security, politie en brandweer erbij. Het bleek om niets te gaan. Zou inderdaad zo maar mijn tas geweest kunnen zijn, hahahaha.

Na al deze spannende momenten hebben Henk en Els geen bruidssuite genomen. Nee, ze hebben iets veeeeeeel romantischer gedaan!!! Henk is met Ed op stap gegaan naar een auto restauratie en ik ben met Els gaan shoppen in de andere outlet. Zeer belangrijk dat de koffers gevuld weer teruggaan.

Inmiddels kunnen we geen pap meer zeggen en onze voeten zijn toe aan een pedicure behandeling. Nu koffers pakken en naar bed. Morgen weer vroeg dag om naar de volgende bestemming te gaan. Welterusten!

Meer foto's staan in ons fotoalbum!

Reacties

j.wieffering 14-11-2014 15:16 {{button-27234}}



Waar is de witte jurk?

Monique MINImo 14-11-2014 23:58 {{button-27235}}

Jolanda was jij de speciale getuige op deze heugelijke gebeurtenis????🎩👰

Ed en Jolanda Bakker 15-11-2014 01:47 {{button-27237}}

Ja, deze keer was ik getuige van de plechtigheid! Alleen jammer van de jurk, die had Els niet meegenomen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan